Segítség? Szülésznő vagyok, éppen szabin. Szeretek segíteni ha van időm így ha van valami kérdésetek amiben tudok segíteni, tegyétek fel nyugodtan.
Kedves 56-os.Én azt javasólnám,hogy ha az elkövetkezett 1-2 napban is van ilyen színű vérzésed vagy görcsöl a hasad akkor irány az orvos,bár ilyenkor még nem gond az 1-2 csepp vér a WC papíron.Ahogy írtad emlékezhet is a tested a menstruációra.Ne ilyedj meg,de ha továbbra is jelentkezik az enyhe vérzés akkor érdemes egy uh-t csináltatni.
UI:Pihenj amennyit csak tudsz és ne erőlködj.Az nem tesz jót ilyenkor!
Kedves 57-es!Esetleg terhességi diabéteszed nincs?Ez miatt is lehet egy picivel több a magzatvíz.Esetleg kéne csináltatni egy magzatvíz vizsgálatot és egy étkezés után 1,5 órával mért cukrot, de nem vagyok nőgyógyász így ezek csak javaslatok.Kéne konzúltálnod az orvosoddal.Ő nem mondott semmit erre?
Sokszor semmi ok nem található, ami a magzatvíz átmeneti megszaporodását okozhatná. A baba bizos,jó körülmények között van.Írj majd kérlek mire jutottatok!Minden jót kívánok!
Szia! Az 51-es voltam, Irszi, nem írtam alá, bocsáss meg.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, nem erre számítottam, de nagyon feldobtál. Ennél jobban már senki sem tud összezavarni...:)
Köszönöm még egyszer, és természetesen megírom hogy mi volt, hátha egyszer valaki még elolvassa, és segítség lesz neki. És örülök hogy Téged is érdekel:) További szép estét: Irszi
Szia! Az 51-es voltam, Irszi. Sajnos nem fejlődött tovább, nem nőtt a béta hcg-m. De így legalább kizárták a méhenkívülit, illetve azt mondták, ha az volt már elhalt, és a természet majd megoldja a továbbiakat, nem kell műteni. Persze uh-val bő 5 percig nézte, megnézete hogy nincs -e áramlás.... Semmi. Utrogesztant tegnap este már nem használtam, gondolom akkor 2-3 nap és megjön. Egyenlőre semmi vérzés, semmi görcs. Ez mondjuk elég rossz így...
Köszönöm a segítséged:)
További szép napot, és kitartást a hivatásodhoz, hogy minél több kismamának és kisbabának egyengethesd az útját:) Irszi
szia!
57es vagyok!szerdán vissza mentem és megnézték ismét a magzatvizemet ami ismét sok volt és mondták hogy maradjak bent igy hát befektettek!vettek vért a vérképemmel minden rendben van és csináltak áramlási uht is ami Hála Istennek az is rendben!!csak azt nem tudják mitől sok!!kaptam tüdő érlelőt és minden héten mennem kell vissza uhra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!