Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pocakos kismamák, valami jó...

Pocakos kismamák, valami jó praktika estére, hogy a pici nyugodtan pihenjen?

Figyelt kérdés

A mostani este még nem is volt olyan gáz, de tegnap kb. minden neszre felriadt, nyugalmából. Aztán addig mocorgott még engem is felkeltett. Szóval nem aludtunk valami sokat az este...

Ha ez születéséig mindennapossá válik, hát én átmegyek vörös szemű nyusziba a még hátra lévő 4-4,5 hónap alatt.

2012. aug. 4. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de egyre nehezebb lesz az alvás. én általában 1-2 órát alszom éjszaka. ha 3-4et sikerül, boldog vok. persze olyan vagyok, mint a mosott szar másnap. alig várom, hogy vége legyen a terhességnek. mondjuk nekem már nincs sok hátra (hála istennek)
2012. aug. 4. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Szegény egész nap alszik a pociban gondolom nap közben csinálod a dolgod és elringatod,persze,hogy éjjel nem álmos..:)Nekem általában este indul be mikor fexem,akkor van úgy,hogy fent van 2 órát is...:D

Szerintem pihenj sokat nap közben amikor csak teheted,feküdj le 30 percekre néha(én ezt teszem)és még így is olykor-olykor arra ébredek,hogy kapirgál és rúgdos,de nem olyan sűrűn...:)

26hkm

2012. aug. 4. 11:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Már nem dolgozom (ok kicsit bonyolult), szóval szoktam napközben is ledőlni, ha nem is aludni. Van, hogy megnézek mondjuk 1 DVD-t, de ő akkor is elevenkedik, függetlenül attól mit nézek. Inkább a délelőtt az mikor nyugi van, de akkor meg én nem vagyok még olyan fáradt, hogy visszafeküdjek az ágyba.
2012. aug. 4. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát mást nem igazán tudok mondani.Nézd a dolog pozitív oldalát,hogy virgonc kis bébyke.:)

Boldog babavárást...:)

2012. aug. 4. 11:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát virgonckodásban nincs hiány az biztos :) Mondjuk inkább ilyen legyen, mint alig-alig mocorogjon...

Amúgy egész korán is kezdte (1. baba), a doki nem is akarta elhinni, hogy már a 12. hét végénél éreztem. Pedig letagadhatatlanul ő volt az már akkor is :)

2012. aug. 4. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is első babám én a 14 héten éreztem,persze senki nem hitte el nekem.De a védőnőm és a dokim szerint is ő volt...:)
2012. aug. 4. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk az a helyzet, hogy a kisfiam rettentő módón megérzi hogy Én hogy vagyok. Ma pl. elég semmilyen a hangulatom, fáradtnak érzem magam, pedig éjjel aludtam rendesen. A kisfiam is fent van szinte állanódan.

Az esti alvás nálunk már úgy néz ki h egyik oldalamról a másikra állandóan át kell fordulnom, különben zsibbadok. A hasamat ki kell támasztanom mert húz... és hiába támasztom ki, Ő legalább 15-20 percig helyezkedik, és kapálózik.

Egyébként tényleg muszáj hozzászokni, minnél nagyobb ez annál kellemetlenebb néha.

31hkm

2012. aug. 4. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 3-4 hete rosszul alszom. Egész nap mocorog,helyezkedik,kinyomja magát. Ez este 10 körül intenzivebb olyan hajnali 4-5 -ig és már 11-kor kelt. (jobb esetben) ez idő alatt sokszor még felületes is az alvásom,mert hol mosdóba kell mennem ,hol erre felébred vagy a fordulásomra a nagy meleg se valami jó. Jah és 4 párnával alszom :) most jönni fog a szopipárnám, attól egy kicsi csodás várok... :) napközben van hogy tudok aludni 2-3 órát, olyankor nagyon jól érzem magam. Most pihenésre fogott a doki,mert nagyon kemény a méhem a sok magnézium ellenére is, de szerintem ez az miatt is lehet mert ilyen eleven,mozgékony. Én lélekben felkészültem már arra,hogy ez rosszabb lesz, de valamilyen szinten nem bánom ,mert mindig álomszuszék voltam és így felkészülök legalább az álmatlan éjszakákra. 30hkm
2012. aug. 5. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!