Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség? Szülésznő vagyok,...

Segítség? Szülésznő vagyok, éppen szabin. Szeretek segíteni ha van időm így ha van valami kérdésetek amiben tudok segíteni, tegyétek fel nyugodtan.

Figyelt kérdés
Ma még 1 órán át vagyok gép közelben,aki késöbb kérdezne annak türelmét kérem és amint van időm válaszolok:)
2012. aug. 10. 13:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as!Korház és orvosa válogatja.Én bizos,hogy nem hagytam volna bár ezt is az adott helyzet dönti el.Lehetséges,hogy nem veszik észre,azért egy újszülöttnél ez előfordúl.A branült mire kérdezted?Remélem azóta minden oké a babával?!
2012. aug. 10. 13:40
 12/67 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Én vagyok a 3. kérdező.

Branül: mert épp a toló fájásoknál akarta belémdöfni, nem tudom milyen meggondolásból. Miért nem előtte vagy akkor már miért???? Nem sikerült neki. Csupa kék-zöld folt lettem, napokig fájt a kezem is.

A baba 1,5 éves, 80 e ft-ba került a Dévényes, de már jól van.

2012. aug. 10. 13:44
 13/67 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es!Terészetesen tanulunk pszichológiát is,(Én tanultam).Feladataink közé tartozik valamilyen szinten ez is.Kevés az olyan szakma ami ne foglalkozna ezzel:D
2012. aug. 10. 13:47
 14/67 anonim ***** válasza:

Szia

33. héten le kkellett állítani a szülést, mert fájásaim voltak, Kaptam infúziót, amitől megszüntek a fájások. Illetve kaptam egy tüdőérlelő injekciót is. (a pici becsült súly 2355gramm) Azóta pihenek és 5 napot voltam kórházban, ahol már nem voltak fájások, csak keményedéseim. Szedem a seduxent és a magnecitritet. Méhszájam 3100.

Kérdéseim:

A picinek mennyire érett így (érlelővel) a tüdeje? Tehát tudna egyedül lélegezni?

Így hamarabb fog megszületni a kicsi? (szoktak lenni keményedéseim, fájdogál a derekam is és néha vannak még így is jóslóim)

Ma voltam CTG-n ahol kb 3-4 60 körüli "fájásokat" mutatott a gép. Én csak kicsi keményedéseket éreztem. (jövő héten megyek az orvosomhoz)

Lehet egészséges a kicsim a gyógyszerek miatt? Vagy ha mostanában mégis megszületne? (szombaton kezdem a 34. hetet)

Köszönöm a válaszokat!

Szilvi

2012. aug. 10. 13:48
 15/67 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es!Ez nem igaz,ha szükség van rá akkor természetesen lesz gátmetszés!
2012. aug. 10. 13:49
 16/67 anonim ***** válasza:
2szer szültem császárral,A derekamba szúrták az epidulálist,elöször negyedikre találta el,a másodiknál hatszor talált mellé és altattak.Szerinted hányszor kellettem volna engednem?Szeretnénk még egy bébit de ezek a mellészúrások élményei most is bennem vannak.Kérhetném-e egyböl az altatást?
2012. aug. 10. 13:52
 17/67 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es.Nem figyeltek rád kellő képpen sajnos.Mehetett volna az oxy:(A második baba álltalában könyebben jön,ezen ne aggódj!Sürgősségi császárod volt a rossz szívhang miatt,nem feltétlen kell,hogy császár legyen a 2. baba ha nincsen egyéb tényező.
2012. aug. 10. 13:53
 18/67 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es.Örülök,hogy rendben a pici!A branült minden esetben a korházba bekerülés után be kéne,hogy szúrják.Nem értem mért pont tolófájás közben szúrt meg:/
2012. aug. 10. 13:56
 19/67 anonim ***** válasza:
Az, hogy csinálnak gátmetszést csak a szülésznőn múlik? Ha nincs fogadott szülésznőm, akkor számíthatok gátmetszésre, ha kell ha nem? Az elsőnél volt gátmetszésem. Köszönöm a választ!
2012. aug. 10. 13:56
 20/67 anonim ***** válasza:

Mikor megindult a szülés, kaptam egy injekciót. Teljesen elkábultam tőle, mint aki berúgott. Egy lórugás volt. De ezt teljesen az elején kaptam. 12órát voltam szülőszobán. Mikor már komoly fájdalmaim voltak nem kaptam semmit. Miért? Mi lehetett ez a szuri?

Még egy kérdés: mi az elvárt gyakorlat, tapasztalat azokkal a kismamákkal kik túlhordják a babát? Pl . nekem a 41-ik héten néztek először magzatvizet, és csak egyszer. 42-ik héten magától indult be. Előtte kétnaponta kaptam fél óráig oxit, de nem indult be semmi.

Ez kórháza válogatja, vagy a szülész dönti el hogy elindítja egyből a szülést, vagy kétnaponta fél óra elég?

2012. aug. 10. 14:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!