Segítség? Szülésznő vagyok, éppen szabin. Szeretek segíteni ha van időm így ha van valami kérdésetek amiben tudok segíteni, tegyétek fel nyugodtan.
Figyelt kérdés
Ma még 1 órán át vagyok gép közelben,aki késöbb kérdezne annak türelmét kérem és amint van időm válaszolok:)2012. aug. 10. 13:26
31/67 anonim válasza:
Jézusom :( 23. melyik kórházban szültél?? Jó bunkók lehettek ott! Sajnálom!
32/67 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as!Kiváncsi lennék hol volt ez!Brutálisan hangzik de sajnos van ilyen.Nekem sincs sokszor jó kedvem de ez azért már bunkóság.Erre neharagudj de ne tudok mit írni.Sajnálom a rossz élményt!
2012. aug. 10. 14:35
33/67 anonim válasza:
Köszönöm előre is a választ!
Ha netán hüvelygombám lenne, amikor szülök, megfertőződik -e a baba? Hogy is van ez? Visszatérő van, nem akar elmúlni a kezelésekre.
34/67 A kérdező kommentje:
Kedves 24-es!Ugyebár a téraránytalanság azt jelenti,hogy kóros méretkülönbség van az anyai csontos medencebemenet és a magzati koponya között.Szóval nem feltétlen szükséges újabb császár bár nagy rá az esélyed.Legközelebb kisebb babát összehozni valamivel:DBár ez vicc volt de kívánom,hogy sikerüljön átélned a sima szülés élményit is.
2012. aug. 10. 14:39
35/67 A kérdező kommentje:
Kedves 25-ös.A mi korházunk kötelez a branülre.Egészséged érdekében.Bármi közbejön szülés közben egyből lépni lehessen.
2012. aug. 10. 14:41
36/67 A kérdező kommentje:
Kedves 27-es!Igan,a hír igaz!Az oxytocin valóban erősebb fájásokat generál.Ezért is találták ki.
2012. aug. 10. 14:42
37/67 A kérdező kommentje:
Kedves 29-es!Engem speciel egyáltalán nem zavar és szerintem beszélhetek többes számban..Embere válogatja.Azért egy szülés nem egy kis menstruációs görcs:/
2012. aug. 10. 14:46
38/67 A kérdező kommentje:
Kedves 33-as!Nem kap el semmit a baba,viszont minden nemű hüvelygombát ki lehet kezelni ezért ezt a problémát mielöbb meg kell oldani.Javaslom,hogy válts orvost ha húzamosabb ideje nem sikerült neki kikezelni.
2012. aug. 10. 14:48
39/67 anonim válasza:
Már 4 féle kúpot próbáltam, 2 orvossal... vagy 7-8x voltam kezelve eddig a terhességem alatt.
40/67 anonim válasza:
én tettem fel a branülös kérdést. megkérdezhetem melyik kórházról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!