Segítség? Szülésznő vagyok, éppen szabin. Szeretek segíteni ha van időm így ha van valami kérdésetek amiben tudok segíteni, tegyétek fel nyugodtan.
Szia! Bár nem hiszem hogy tudsz segíteni, de minden szalmaszálba kapaszkodok...
28. ciklusnapon pozitívat teszteltem. A 30. -on egy negatívat és egy rettenetesen halvány pozitívat, mejd ma a 32. ciklusnapon végre eljutottam orvoshoz, de nem lettem okosabb. A sztorihoz tartozik, hogy 2*2 Utrogestant kapok.
Ez a méhem, amiben valószínűleg az a kis fekete köröcske egy szikhólyag kezdemény.
Ez egy szikhólyagnak tűnő képlet, benne a kisebb köröcske pedig petezsáknak tűnik. (nem biztos hogy jók a szakmai kifejezések; a szikhólyag kezdeményig emlékszem, azt a méhemre mondta.) Csakhogy ez nem a méhemben van!!!!! Valahol a bal oldalt, nem tudom hogy a petefészekben vagy a petevezetékben.
Sürgősséggel elküldtek béta hcg vérvételre, ami 2 miliakármi / ml. Annek az alapján viszont semilyen terhesség nincs. Vasárnap kell visszamennem, és sürgősséggel ismétlik a vérvételt, akkor megint néznek ultrahangot is.
Verziók:
-Koraterhesség egy cisztával.
-Kettős terhesség, egy a méhben, egy méhen kívül.
-Méhen kívüli terhesség, +a mégben "ál"szikhólyag (ez a doki szerint ilyenkor gyakori).
-Elhalt terhesség/ terhességek.
Azt mondta, vasárnap a vérvételi eredmény és az uh után dől el, hogy mit kell velem csinálni. Persze amikor rákérdeztem hogy miért kéne bármit is, arra nem jött válasz. Gondolom ha méhen kívüli, és fejlődik, akkor lesz valami.
Namármost én ezt kizárnám, ezt nem hiszem el. Amitől én nagyon félek, hogy a beágyazódás után nem fejlődött tovább. De azt a 2-es béta hcg-t sem hiszem el, akkor nem látta volna a méhemben a szikhólyag kezdeményt a 32. ciklusnapon.
Hiszen 2 napja már negítív volt a 10-es tesztem, szóval akkor a szikhólyagot a 30. napon még nem lehet látni, ez tuti! Sőt, mivel akkor már nem mutatta a teszt, így a 29.-től nem fejlődhetett tovább.
Érleik a tüszőimet, így ebben a ciklusban már 5.-ször voltam uh-n, nem volt a méhemben semmi, gyönyörű volt a nyálkahártya végig.
Van esélyem reménykedni, vagy nyugodjak bele hogy nem lesz baba? Abba kapaszkodok, hogy kérte a vérvétel ismétlését.
Köszönöm előre is!!!! És nagyon rendes vagy, hogy ránk áldozod a szabid egy részét! Bár mindenki ilyen odaadó és segítőkész lenne!!!!!!!!!
Szia, utolsó vagyok. A pozitív tesztem előtt pár nappal volt 1-1 csepp piros vér a wc papíron, 2 egymást követő pisinél. Én ezt beágyazódásként értékeltem, ezért is gondolom hogy a méhemben az baba. Csak azt nem tudom, hogy jelen vagy múlt időben beszéljek-e...
Köszi még egyszer!
Kedves Szülésznő!
Első babámat várom,elméletileg keddre.Nagyon tartok tőle,hogy nem veszem majd észre a jeleket amiket kellene.Még nem éreztem jósló fájásokat sem (vagy csak nem tudom),még nem ment el a nyákdugóm sem.Nem tudom mire számítsak?A magzatvíz összekeverhető a hüvelyi folyással?Kedden mennem kell magzatvízvizsgálatra,ennél a vizsgálatnál van esély arra hogy a nap folyamán beindítja a szülést?Halottam ilyet is olyat is.
Válaszát előre is köszönöm,Timi
Szia Kedves Szülésznő!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és a segítségedet!
Szilvi
Kedves Szülésznő!
Első babámat simán szültem. Második terhességemnél a baba érdekében (beteg volt) császármetszést kellett végezni. Az orvos, aki a műtétet végezte, azt mondta, hogy ettől (császármetszés) még bármikor szülhetek simán, főleg, hogy az első szülésem hüvelyi volt. A kérdésem az lenne, hogy mennyi az az idő, amit érdemes a császár után várni, hogy valóban szülhessek simán? Válaszodat előre is köszönöm!
7 hetes vagyok és reggel nagy Wc után kissé véres nyák van a papíron. Kell idegeskednem? Adj tanácsot, kérlek!
ez már a 2. reggel, hogy igaz halványan, de rózsaszínes nyák van a wc papíron. első alkalom után nagyon megijedtem, de a nap további részében semmi nem volt. ma reggel szintén megismétlődött... vajon az erőlködéstől lenne? vagy még arra gondoltam, gogy naptár szerint (ha nem lennék várandós) 13-án jönne meg a mensesem. csak emlékszik a testem a vérzésre és ez annak a jele? forduljak orvoshoz? előre is köszönöm a segítségedet!!!
Szia.32+4hetes vagyok.a 30.héten elmentem 4ds uhra ott azt mondta a hölgyike h.sok a magzatvizem.azt mondra ne ijedjek meg nincs baj lehet 2hét mulva már jó lesz.2hét mulva elmentem a 32hetes uhra és még mindig sok volt.a babámmal minden rendben,de én akkir is aggodom.miért lehet ez?addig mindeb rebdben volt a magzatvizem sem volt sok.tudsz nekem valami nyugtatót mondani mert hallottam egy-két rossz dolgot.
Előre is köszönöm
Kedves Timi!A nyákdugó nem minden esetben tolódik ki,ezzel ne foglalkozz.A magzatvízet nem lehet összekeverni a folyással.Színe enyhén véres,szagosabb és jóval több mint a folyás.Hidd el nekem ha beindúlnak a fájások azt érezni fogod.(Az anyai ösztön is segít majd:D)
Magzatvíz vizsgálatnál indíthat az orvos de ha nincs nyitva nagyon a méhszáj,nincs egyéb panasz akkor lehet,hogy várat még egy kicsit.Sok boldogságot kívánok nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!