Segítség? Szülésznő vagyok, éppen szabin. Szeretek segíteni ha van időm így ha van valami kérdésetek amiben tudok segíteni, tegyétek fel nyugodtan.
mikor szültem egy ilyen szülésznővel volt dolgom:
könyörögtem fájdalomcsillapitóért nem kaptam semmit csak azt a fejemhez hogy hallgassak már el! 12 óra vajudás után 3cm-re tágultam már bőgtem,üvöltöttem erre kaptam oxitocint és a szülésznő azt hazudta ez fájdalom csillapitó nyugodjon már le. utána még 4órán át vergődtem,többször kivitt a szülésznőm lezuhanyozni 4szer elájultam és a folyosorol kapartak össze de megint ki akartvinni!16 óra vajudás után 4cmre tágultam jöttek a tolók de Nekem még mindig csak aztmondta hogy fejezzem márbe a hangoskodást(a dokinak nem szolt időbe) szana szét szakadtam ha nem olyan jó szakember a dokim nem tudom milett volna nem maradt idő császárra mert a szülésznő szerint nem volt szükséges.2órán át varrtak és mikor elment mégbeszólt a nőhogy ja, nem kell ám megköszönni..világomrol nem tudtam folyton csak beszolt és igy köszönt el.
Ez általános? ezt tanitják az iskolában? mert Nagyon sok nőtől ilyen tapasztalatokat hallok! Nem kötöszködök tényleg csak miért csinálják ezt? Nem merek második babát vállalni és ennek főként az a nő az oka!
Szia
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az első babámat császármetszéssel szültem, téraránytalanság miatt és, hogy a második babámat is császárral kell, hogy megszüljem? Nem szeretnék császárral szülni.
Nekem egy "elvi" kérdésem lenne, de hátha van ilyen tapasztalatod, hiszen nyilván sok anyukával találkoztál, beszéltél már...
Indított szülésem volt, végig kaptam az oxy-t, és valahol azt hallottam, hogy az oxy az átlagnál erősebb fájásokat csinál. Ez vajon "urban legend", vagy tényleg van benne valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!