Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség? Szülésznő vagyok,...

Segítség? Szülésznő vagyok, éppen szabin. Szeretek segíteni ha van időm így ha van valami kérdésetek amiben tudok segíteni, tegyétek fel nyugodtan.

Figyelt kérdés
Ma még 1 órán át vagyok gép közelben,aki késöbb kérdezne annak türelmét kérem és amint van időm válaszolok:)
2012. aug. 10. 13:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
1-es vagyok bocsi a belevauért nekem se volt fogadott szülésznőm a másodiknál mégis mindenképp megpróbálták a gátvédelmet.
2012. aug. 10. 14:03
 22/67 A kérdező kommentje:
Kedves Szilvi!Szúrkolok,hogy még bent maradjon a babó.Esélye van,hogy előbb jön.Arra készülj fel de ne aggódj!Ilyenkor már nagy %-ban egészségesen megszületnek.Az ég világon semmit nem ront a baba egészségén a tüdő érlelő sem a gyógyszer.Beszélj a babáddal,hogy még legalább 3 hétig bent maradjon.Minden jót!
2012. aug. 10. 14:07
 23/67 anonim ***** válasza:

mikor szültem egy ilyen szülésznővel volt dolgom:

könyörögtem fájdalomcsillapitóért nem kaptam semmit csak azt a fejemhez hogy hallgassak már el! 12 óra vajudás után 3cm-re tágultam már bőgtem,üvöltöttem erre kaptam oxitocint és a szülésznő azt hazudta ez fájdalom csillapitó nyugodjon már le. utána még 4órán át vergődtem,többször kivitt a szülésznőm lezuhanyozni 4szer elájultam és a folyosorol kapartak össze de megint ki akartvinni!16 óra vajudás után 4cmre tágultam jöttek a tolók de Nekem még mindig csak aztmondta hogy fejezzem márbe a hangoskodást(a dokinak nem szolt időbe) szana szét szakadtam ha nem olyan jó szakember a dokim nem tudom milett volna nem maradt idő császárra mert a szülésznő szerint nem volt szükséges.2órán át varrtak és mikor elment mégbeszólt a nőhogy ja, nem kell ám megköszönni..világomrol nem tudtam folyton csak beszolt és igy köszönt el.

Ez általános? ezt tanitják az iskolában? mert Nagyon sok nőtől ilyen tapasztalatokat hallok! Nem kötöszködök tényleg csak miért csinálják ezt? Nem merek második babát vállalni és ennek főként az a nő az oka!

2012. aug. 10. 14:10
 24/67 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem az lenne a kérdésem, hogy az első babámat császármetszéssel szültem, téraránytalanság miatt és, hogy a második babámat is császárral kell, hogy megszüljem? Nem szeretnék császárral szülni.

2012. aug. 10. 14:11
 25/67 anonim ***** válasza:
21esnek köszönöm a választ :) láttam, hogy vki kérdezte a branült. nincs semmi esélyem, hogy megússzam? akkor se, ha rendesen vannak fájásaim és nem kell infúzió? az elsőnél nem kaptam, és nem nagyon szeretnék most sem
2012. aug. 10. 14:11
 26/67 anonim ***** válasza:
úr isten 23as, ez nem semmi... melyik kórházban szültél?
2012. aug. 10. 14:15
 27/67 anonim ***** válasza:

Nekem egy "elvi" kérdésem lenne, de hátha van ilyen tapasztalatod, hiszen nyilván sok anyukával találkoztál, beszéltél már...

Indított szülésem volt, végig kaptam az oxy-t, és valahol azt hallottam, hogy az oxy az átlagnál erősebb fájásokat csinál. Ez vajon "urban legend", vagy tényleg van benne valami?

2012. aug. 10. 14:17
 28/67 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os.Javaslom neked,hogy válassz másik korházat ha elbénázták az epidurált.Az altatást nem javaslom!!!Nem kellemes az biztos,főleg ha többször szúrnak de a te érdekedben sajnos ki kell bírni ha kéred.:(
2012. aug. 10. 14:24
 29/67 anonim ***** válasza:
Szia! lehet hülye kérdés,de ti szülésznők és a dr.ok mennyire vagytok "kiakadva" ha mi kismamák nem tudunk hang nélkül megszülni.. Én nem tudtam :( és olyan égőnek tartottam..Sokan mondják h pedig lehet..Olyan hangok jöttek ki belőlem hogy nem is gondoltam..Már előre félek h most majd milyen lesz a 2.nál?
2012. aug. 10. 14:26
 30/67 A kérdező kommentje:
Kedves 19-es.Nem csak a szülésznőn múlik.Első szülésnél ajánlják,hogy ne repedjen a kismama,másodiknál az adott helyzet adja.Én speciel nem szeretem csak ha muszáj.
2012. aug. 10. 14:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!