Lehetséges, hogy ennyire éreztem a babám mozgását? 10perce nyugodtan ülök a fotelban, és egymás után 4x azonos helyen éreztem eléggé "erősen" a mozgását, mintha megrúgott volna. Lehetséges ez? 18hetes múltam.
Szia! Igen, lehetséges, és nem is korai. Én 17 hetesen éreztem először, moziban ülve, akkor már határozott kis rúgásokat. :) Előtte is voltak mocorgások, de azokban nem voltam biztos. Azóta a forgolódásokat is érzem, nagyon megnyugtató. :)
21 hetes kiamami
Köszönöm :)
Azért volt nekem furcsa, mert eddig bármikor voltunk UH-n a dokimnál mindig aludt :) És ez sokszor "baj" volt, mert nem mozgott, nem fordult úgy, hogy meg lehessen mérni :)
Akkor már óriási :) Érzem ahogy mocorog :)
az én bébim mindig ébren van az UH-n :))) egy igazi mocorgókirályfi, szeret ásítani, takargatja az arcocskáját és már be is terpesztett a 18. héten :) én mindig megeszek egy csokit UH előtt, próbáld ki. szerintem attól indul be ennyire :)
boldog babavárást!
24 hkm, első voltam
Köszönöm a tanácsot, már mások is mondták :) Azt hiszem most ki is próbálom pénteken :)
Neked is minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!