Tabu téma? Ha egy éjszaka folyamán többször is van egymás után orgazmusom, ugye azzal nem indítom be a szülést?
Attól függ mennyi idős a terhességed.
De beindulhat mert méhösszehúzódásokat idéz elő az orgazmus sőt a pénisz vége is,ahogy a méhnyakat irrigálja.
Utolsó időben jobb kerülni az orgazmust mert a babának pont az utolsó időszak a legfontosabb akkor kapja meg a védettséget.
nem az orgazmus indítja be a szülést, hanem a spermiumban található prosztaglandin nevű hormon, az is csak és kizárólag abban az esetben, ha a baba már elég érett rá
egészségedre
Az orgazmus hatására oxitocin termelődik, amit szüléskor is adnak, hogy segítsék a méhösszehúzódásokat. Ezért megindulhat a szülés. Egy orgazmus is elég hozzá. :)
Ha valaki mindenórás és már türelmetlen, ezzel elő lehet idézni a szülést.
Ha még nem akarsz szülni, sajna le kell mondanod az orgazmusról...
Érdekes amit az előttem válaszolók írtak, mert kb. 1 hónapja néztem egy műsort a tv-be pont ezzel a témával kapcsolatba. Ott azt mondták, hogy az orgazmus bekövetkeztével KIS!! mennyiségű oxitocin szabadul fel, és ha a kismama nem veszélyeztetett terhes, vagy nem az utolsó hetekben jár és nincs nyitva a méhszáj, akkor nincs rá esély, hogy beindítsa a szülést. Persze azért nem kell akrobatikus mutatványokat végezni, de az én véleményem szerint nem lehet gond a belőle..(saját tapasztalat is:P )
Boldog babavárást
30 Hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!