Éjszaka sokat fáj a pocim, valakinek hasonló panasz?
20 hetes vagyok, és minden eredményem tökéletes a kicsivel. Éjszakánként mégis fájdalmaim vannak, fel is ébredek minden egyes fordulásnál. Szerintetek mitől lehet?
Kérlek ne ijeszgessetek :)
nekem is ez volt,de nekem már a 20. hét előtt jelentkezett és pár hétig tartott is.Főleg a nap végére fájt
Felhívtam a dokimat,és azt mondta menjek be megnéz.
Mindent rendben talált,azt mondta,hogy valszínű,ahogy növekszik a baby tágul a méhem,és ez okozza a fájdalmat.Pihenj le napközben is többször,és jobb lesz.
Mi most már 27 heteskék vagyunk,és már csak akkor érzem a a fájdalmat,ha egész nap jövök megyek,dolgozgatok szünet nélkül.
Szia
Én is 20 hetes vagyok és ugyanígy fáj a pocim. Főleg reggelre. Kicsit olyan izomlázszerű fájdalom.Ha felkelek kis idő után elmúlik (bár ez lehet a reggeli magnéziumnak tudható be).
án már 20. hét óta nem dolgozom,mert 12 óráztunk,és nagyon stresszes volt.Vendéglátás...
Azóta van időm többet többet pohenni ha napközben is elfáradok,és megszűnt a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!