12 hetes terhes vagyok, pár napja változó mennyiségű pirosas vérzéssel. Voltam uh-n, minden rendben, azt mondték kevés folyadék van a lepény alatt, de semmi más. Votl valakinek hasonló?
Felháborító az orvosodnak a nyugalma.
Menjél be kórházi ügyeletre!
Nekem a legkisebb vérzés után is adtak utrogesztán hüvelykúpot, ami segít megtartani a terhességet a progeszteron hormontartalma miatt.
az orvos azt mondta, akkor menjek, és akkor izguljak igazán, ha több vér jön, mint egy nomrál menstruációkor. Ezt csak azért írom most le, hátha másnak is van ilyen, és őt (is) megnyugtatja... egyébként 2 nap múlva megyek kontrollra.
A pontozást nem értem, nem tudom hogyan kell.
Jó fej a doki, nem az ő gyereke ugye....
Ezzel ne viccelj, a barátnőmnek alig volt kicsi barnázása, mégis elhalt a baba, művileg kellett befejezni a terhességet, nem kívánom senkinek... :-(
Nem feltétlenül muszáj kórházban lenned, de gyógyszerek és szigorú fekvés a minimum, amit ilyenkor egy lelkiismeretes orvos előír. Ja, biztosan úgy volt vele, hogy szilveszter van, nem ér ő rá ilyesmire... :-(
Ne hagyd magad, ha kell, keress másik dokit, másik kórházat, lehet, hogy tényleg nincs baj, de mi van, ha igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!