Mi lehet a baja az 5 éves kisfiamnak? Sokszor hányingere
van,legtöbb esetben hány is. Valakinek hasonló panasz?
Figyelt kérdés
2 éve kezdődött minden.Játszótéren voltunk és a többi gyerekkel elkzdett futkosni,és utánna hányt.Későbbiekbe már sétálás közbe is rájött többször is.Most már ugy vagyunk hogy még nevetetni sem merjük mert hányingere van,legtöbb esetben hány is.Több gyomor kivizsgáláson voltunk.és csak annyi volt a magyarázat,hogy nemzát a gyomorszáj.Rengeteg gyógyszert kiszedett,és semmi javulás.Már nemtudok mire gondolni mitől lehet.Van esetleg akinek a gyerekével hasonló gondok voltak?köszönöm a válaszokat.
2009. jan. 12. 14:46
1/3 anonim válasza:
az orvosok nem mondtak, csináltak semmi egyebet?
nincs esetleg valami lelki dolog a háttérben? én igza, már felnőtt ember vagyok lassan, de 2 hónapja jött ki egy ugyanilyen betegségem. Szinte minden orvos azt mondja, hogy ez a pánikbetegség egy formája és vizsgáltassam ki magam, valamint nekem is azt mondták, h nem zár rendesen a gyomorszájam se. Én még normálisan nem mentem el dokihoz, de 100% -ban biztos vagyok benne, hogy tudom mi okozza a panaszaimat,amit most hosszú lenne itt részletezni(életkörülményeim romlása,drasztikus változások az életemben...stb)...szerintem ha nem tudnak többet csinálni a gyomordokik, kérjetek egy beutalót a gyerekpszichiátriára is, hátha kiderül valami. De van még egy javaslatom, szerintem a legjobb: egy kineziológus! én e hónapban tervezem, hogy elmegyek egy kezelésre ugyanezen hányásos panaszaimmal...egyszer már segített rajtam más ügyben, úgy érzem most is fog.
2009. jan. 12. 17:02
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Mivel folalkozik az az orvos amit említettél?Nemtudom mi lehet a gond vele.Nagyon boldog házasságban élek,a kisgyerek eggyátalán nincs megverve.Nyugalom van.Csak már nagyon unom hogy mindig ugyanazt mondják az orvosok semmi új.Meg az a sok gyógyszer,most is felírtak neki 2 amit 8 óránként szed,szegénykémnek már teljessen tönkremegy a mája.Gondolkoztam valami természetgyógyászon,vagy akupunktúrás kezelésen.Még megvárom ezt az orvosságot lehet beválik aztán lépek.Ugy viselkedik az uttcán mindha undorodna valamitől,meglát egy kutya ürüléket és boklándozni kezd.Mást nem tudok tenni csak várok.
2009. jan. 12. 21:18
3/3 anonim válasza:
Szia! A kineziológus a természetgyógyászat egy formájával foglalkozik. Pusztán beszélgetés és a beteg csuklójának izommozgásainak segítségével kutatja a problémák okát. Gyakorlatilag a beteg tudatalattijával "beszélget"...kérdéseket tesz fel, miközben mozgatja és nyomkodja a gyerek csuklóját,ezen keresztül kapja meg a választ magától a betegtől. Én sem hittem benne először, még most sem igazán tudom hogy működik ez :) de annyit tudok, hogy mikor elmentem hozzá, utána legalább egy évig úgy érztem magam, mint akit feltöltöttek elfogyhatatlan energiával és tenni akarással. Olyan otthon is elvégezhető fizikai, és gondolati gyakorlatokat tanácsol majd, amik elősegítik a gyógyulást, és meg fogja mondani a probléma konkrét okát is. Esetleg javasolhat homeopátiás vagy természetes anyagokból készült szereket kiegészítésképpen. Egy próbát megér, ha már a sima orvosok nem tudnak segíteni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!