A szeméremdombomon és körülötte is egymás után jön ki a herpesz. Hogyan tudnám megelőzni, kezelni? Többi lent.
Nekem szerencsére csak az arcomon jön ki, a terhességem alatt a 6. héten jött ki, azóta(lekopogom) elkerült. Én Zoviraxal kentem, mert azt mondta a dokim, hogy kenőcsöt lehet használni! Gyógyszert nem! Általában a B-vitamint is szokták javasolni herpeszre, de így, hogy babás vagy szerintem mindenképpen keresd fel a nőgyógyászod!!! Fontos, mert a nemi szerveknél fellépő herpesz már súlyosabb és sok helyen írják, hogy csak császárral szülhet az a kismama!
Szóval mielőtt bármit is bevetsz, mindenképpen menj orvoshoz!!
Egyébként én nagyon utálom, bármitől kijöhet, ha már egyszer volt.... :(
19hkm
fokhagymát ajánlom, minden nap, akár tabletta méretűre vágva egyben lenyelni,ha nem akarod, hogy a szádból érződjön...
vírusölő, és szaporodását is gátolja, immunrendszererősítő is.
Túl sokat sem szabad azért belőle, mert vérhígító hatással rendelkezik.
multivitaminok ugyancsak az immunrendszer miatt.
Mértékkel (a baba miatt) kávét,mert a koffein élénkítő, és gyorsítja az ürülését az elhalt vírussejteknek, ami ugye levertséget és rosszkedvet okoz, és sok folyadékot igyál. a számra szoktam teafaolajat kenni, de ott az csípne... Szerencsére gen Herpesem még nem volt(kop-kop), babásan nem tudom mit lehet a természetes anyagokon kívül használni...
Ha szüléskor is aktív, akkor császárral veszik ki a babát, mert rá veszélyes..., úgyhogy, kitartást az immun rendszer erősítéshez:(:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!