Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szeméremdombomon és körülött...

A szeméremdombomon és körülötte is egymás után jön ki a herpesz. Hogyan tudnám megelőzni, kezelni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Korábban is volt már sajnos, de mostanában alig múlik el és már jön is a következő. Szerencsére nem fáj, csak viszket és 2-3 nap alatt le is megy, de kellemetlen. Mit tudok ilyenkor csinálni? Tudom, hogy az immunrendszer miatt van, ilyenkor babavárás idején gyengébb, de ennyire?... Akinek volt már, hogyan kezelte? Tartott valamilyen speciális diétát? Milyen krémet használt rá? Előre is köszönöm! 19 hkm

2012. márc. 24. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére csak az arcomon jön ki, a terhességem alatt a 6. héten jött ki, azóta(lekopogom) elkerült. Én Zoviraxal kentem, mert azt mondta a dokim, hogy kenőcsöt lehet használni! Gyógyszert nem! Általában a B-vitamint is szokták javasolni herpeszre, de így, hogy babás vagy szerintem mindenképpen keresd fel a nőgyógyászod!!! Fontos, mert a nemi szerveknél fellépő herpesz már súlyosabb és sok helyen írják, hogy csak császárral szülhet az a kismama!

Szóval mielőtt bármit is bevetsz, mindenképpen menj orvoshoz!!

Egyébként én nagyon utálom, bármitől kijöhet, ha már egyszer volt.... :(

19hkm

2012. márc. 24. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Richtofit herpeszkrém vagy Virolex nevű, de nem biztos, hogy terhesség idején szabad ezeket használni. Hálistennek nekem egyik babánál se jött ki (volt helyette más...)
2012. márc. 24. 13:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jaj nagyon utálom! Főleg, hogy most azt gondoltam, hogy szedem rendszeresen a C vitamint is, és hogy talán segít. Kedden megyünk a következő UH-ra, akkor mindenképpen megkérdezem a dokit. Nem mertem mást szedni, vagy kenni. Amúgy valaki használt már erre homeos bogyókat? Azokat csak ezzel foglalkozó doki írhatja fel? Használtak?
2012. márc. 24. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
A homeopátiás szerekhez nem kell vény,és igazából doki sem.A gyógyszertárban tudnak segíteni,hogy melyik szert alkalmazd(terhesség alatt használhatók a homeos szerek).
2012. márc. 24. 13:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Na ez tök jó, akkor kipróbálom ezeket, mert ez az egyetlen módszer, amit eddig nem próbáltam. Köszönöm!
2012. márc. 24. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:

fokhagymát ajánlom, minden nap, akár tabletta méretűre vágva egyben lenyelni,ha nem akarod, hogy a szádból érződjön...

vírusölő, és szaporodását is gátolja, immunrendszererősítő is.

Túl sokat sem szabad azért belőle, mert vérhígító hatással rendelkezik.

multivitaminok ugyancsak az immunrendszer miatt.

Mértékkel (a baba miatt) kávét,mert a koffein élénkítő, és gyorsítja az ürülését az elhalt vírussejteknek, ami ugye levertséget és rosszkedvet okoz, és sok folyadékot igyál. a számra szoktam teafaolajat kenni, de ott az csípne... Szerencsére gen Herpesem még nem volt(kop-kop), babásan nem tudom mit lehet a természetes anyagokon kívül használni...

Ha szüléskor is aktív, akkor császárral veszik ki a babát, mert rá veszélyes..., úgyhogy, kitartást az immun rendszer erősítéshez:(:)

2012. márc. 25. 16:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Már megyek is, és lenyelem azt a fokhagymát! Muszáj lesz ezeket mind bevetnem, mert tényleg nem akarom, hogy császárral szülessen a Bébi!
2012. márc. 26. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!