Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ítélitek el azokat akik...

Miért ítélitek el azokat akik 18 vagy 19 évesen gyereket szeretnének vagy éppen már úton is van?

Figyelt kérdés

Olvasgatva az oldalt... annyira elszomorító amiket egyes emberek írnak.

Szerintem egyáltalán nem elítélendő dolog. Hihetetlen, hogy mennyire megváltozott ez a világ.

A párom mamáma 16 évesen szült, az anyukája szintén.

Mindenkinek a saját egyéni döntése. Nem értem, miért kell kifujjogni, kibeszélni, esetleg ilyesfajta jelzőkkel illetni: k***va, nem normális, hülye stb...

Kíváncsi lennék a véleményekre!

Mit gondoltok?

2012. aug. 10. 09:14
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
70%
A baj ott kezdődik, hogy elég sokan mániákusan a "szomszéd kertje nézegetésével" vannak elfoglalva, azt hiszik, hogy a saját útjuk az egyetlen jó és járható út és a saját céljuk az egyetlen jó cél, és kritizálnak mindenkit, aki más úton remél a céljaihoz eljutni. Holott az utak száma végtelenül sok, és a célok száma is az.
2012. aug. 11. 21:12
 42/48 A kérdező kommentje:

A suli végén 2 barátnőmmel beszéltünk a házasságról és a gyerekekről, hogy ki mit gondol, mikor képzeli el ezt az egészet.

Az egyikőjüknek 21 éves az unokatesója és terhes volt, nyáron már meg is szült. Ő már egyből mondta, milyen már az, hogy ennyi idősen gyereke van. ( Hozzá teszem bankban dolgozik, megtudnak, élni, sőt, együtt is élnek)

Mondtam, hogy én annyira szeretnék fiatal anyuka lenni 19-20-21 évesen. Egyből lehurrogott.

Ő majd 25-26 és a fölött akar. Mondtam, hogy nekem az már késő.

De... azt ne felejtsük el, hogy 18 lesz majd nemsokára,soha nem volt még barátja, nem is érdeklik a fiúk ( legalábbis én úgy vettem észre) mindig otthon ül, velem, a legjobb bnőjével soha nem akar eljönni sehová. Pedig mindig hívom. És soha. Össze van nőve a tesójával.

Az ilyenek jó, hogy később vállalnak gyereket.

2012. aug. 12. 08:10
 43/48 anonim ***** válasza:
50%
Koravén! Nincs itt az ideje. Az emberi életnek korszakai vannak. Egy szinte még gyerek minek akar felelősségteljes, egy életre szóló, tömeges lemondásokkal járó életváltozást ilyen korba bevállalni? Még lehet,hogy meg sem találta az igazit, talán nem is fogja, de már babázna. Az ilyen koravén nők azok,akik mellől a még szintén fiatal, életerős nőkre vágyó palijuk úgy megpattan mint a sicc, és a szabad sokkal szexisebb lányokat farkalja körbe, míg ő tizenévesen egy anyuka lett, aki már a kutyának nem fog kelleni a gyerekével, egyedül marad, és küszködhet egy életen át maga a gyerekével, és csak szomorúan nézheti az ezer meg ezer jó palit akikről már le kell neki mondania, mert koravén volt és túl hamar váltott a játékbabáról az élőre. Egy gyerek felelősség! Ezeket a fiatalokat csak a szaporodási ösztön hajtja, meg úgy elbabázgatnak ideig óráig, de ez bizony egy életre tart, ebből nincs kiszállás. 30 -40 közt az ideális a szaporodásra az életkor. Az fölött késő, az alatt meg még éretlenek az emberek, még nem élvezték ki eléggé az életüket, nulla karrierrel, nulla pénzel szaporodhatnak, de a gyerkekük egy boldogtalan nulla lesz.
2012. aug. 25. 15:17
 44/48 anonim ***** válasza:
65%
4/43 as. Pont erről irtam it felül. Én is látom ezeket a babakocsis koravén leányzókat, nekem is mindig ez jut az eszembe. Ez a gyerekszülés ilyen korán olyan mint a tetoválás, ha új,akkor egy ideig van egy varázsa, ami elmúlik, aztán nem tudod leszedni magadról már sohasem,hogy olyan légy mint régen, egy ostoba elhamarkodott döntésed volt,aminek a nyomát egy életen át kell hordoznod. Rengeteg a felelőtlen ösztönlény, ösztönlány.
2012. aug. 25. 15:21
 45/48 anonim ***** válasza:
0%
koravén -.- Gondolom te 30 év fölött szültél, az is lehet hogy védekezés mellett esett teherbe egy fiatal nő! Attól mert valaki fiatalon vállal babát még nem koravén! De a véleményed és elítélésed tükrözi a belsődet!
2012. aug. 25. 17:26
 46/48 anonim ***** válasza:
74%
jah, 43-as olyan frankón kifejtette, mint aki tapasztalatból beszél :)
2012. aug. 25. 19:11
 47/48 anonim ***** válasza:
45-ös vagyok megint! Igen csak úgy írta valóban mint aki tapasztalatból beszél, ráadásul a szóhasználat, koravén meg szaporodnak, A 25-40 éves is ugyanúgy szaporodik, mint a 18 éves, csak lehet hogy valakinek attól több esze van mint hogy azért vállaljon gyereket hogy szaporodjon!
2012. aug. 25. 20:07
 48/48 anonim ***** válasza:
74%
43/47 ezt a csodálatos hozzászólást én írtam, és én egy f.26 vagyok. De ettől függetlenül pont ez a véleményem, nem bántam meg hogy ezt írtam. Jaj,és úgy írom,hogy meg szerelmes sem vagyok
2012. aug. 25. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!