Miért ítélitek el azokat akik 18 vagy 19 évesen gyereket
szeretnének vagy éppen már úton is van?
Figyelt kérdés
Olvasgatva az oldalt... annyira elszomorító amiket egyes emberek írnak.
Szerintem egyáltalán nem elítélendő dolog. Hihetetlen, hogy mennyire megváltozott ez a világ.
A párom mamáma 16 évesen szült, az anyukája szintén.
Mindenkinek a saját egyéni döntése. Nem értem, miért kell kifujjogni, kibeszélni, esetleg ilyesfajta jelzőkkel illetni: k***va, nem normális, hülye stb...
23-as vagyok, és köszönöm azoknak akik lepontoznak, biztos én állok rosszul a dologhoz hogy dolgoztam és tanultam és a gyerekem mellett is tanulni fogok hogy több szakmám legyen és így nagyobb esélyem a munkaerőpiacon akár itthon akár külföldön. Az hogy még csak 21éves leszek nem zárja ki szerintem hogy felnőtt módjára tudjak gondolkodni.
2012. aug. 10. 12:54
32/48 anonim válasza:
Kérdező, én egyetlen olyan párt sem ítélek el, akik gyereket vállalnak, ha 16 évesek, ha 46, a saját életét mindenkinek joga van a saját elképzelései, preferenciái, sorrendje szerint élni. Viszont maximálisan elítélek mindenkit, aki ráerőszakol másra egy gyereket, ha a párjára, ha a szüleire, ha az anyósáékra... mert hát a saját életét mindenkinek joga van a saját elképzelései, preferenciái, sorrendje szerint élni:)
2012. aug. 10. 13:44
33/48 anonim válasza:
Nem értem mi olyat írtam amiért igy le kellett pontozni?!
28-as válaszoló
2012. aug. 10. 16:41
34/48 anonim válasza:
"A párom mamáma 16 évesen szült, az anyukája szintén. "
Abban az időben egy életet leéltek egy fizetésből, ma már ez szinte lehetetlen.
2012. aug. 10. 16:44
35/48 anonim válasza:
3-as vagyok olvastam hogy valaki kérdezte hogy mit dolgoztam 13 éves koromtól, mivel vidéken lakunk így mindent amit csak el lehetett vállalni, tavasszal nyáron és ősszel szüreteltünk, gyümölcsöt szedtünk, pálinka főzdének is dolgoztam stb, aztán 15 éves koromtól vállaltam hivatalos diákmunkát, mert akkor lehettett legelőször menni és suli mellett dolgoztam délutános műszakban, minden nap amikor csak tudtam, dolgoztam Tescoban, és különböző gyárakban, nyáron fagyizóban stb, és még most is dolgozgatok, de nem mondanám hogy túlságosan meg erőltetem magam ( heti 3-4 nap, 6-8 óra)
2012. aug. 11. 10:44
36/48 anonim válasza:
#19 vagyok: #3-astól én kérdeztem a munkát: szerintem igenis becsülendő mindaz, amit leírtál és még mindig azt mondom, hogy aki minden téren felkészült rá, az igenis vállaljon nyugodtan babát, akárhány éves és tojjon nagyívben arzokra akik beszólnak!!!
2012. aug. 11. 14:09
37/48 A kérdező kommentje:
Egyetértek
Senki véleményével nem kell foglalkozni.
Csak az a baj, hogy nagyon nehéz...
Akár ezen a téren akár nem
2012. aug. 11. 14:43
38/48 anonim válasza:
Hármas vagyok :) Sokan csak azért ítélik el szerintem a fiatal anyukákat, mert ők nem fiatalon szültek/olyan példát láttak ahol fiatal anyukák nem foglalkoztak a gyerekükkel, én nem ítélek el senkit, de az sem jobb ha valaki 40 évesen szül, mert a karrier volt neki az első! :)
2012. aug. 11. 20:56
39/48 anonim válasza:
"40 évesen szül, mert a karrier volt neki az első! :)"
De nem biztos ez sem, mert lehet nem találja meg azt a férfit akit Apának is eltud képzelni.
2012. aug. 11. 21:01
40/48 anonim válasza:
"Sokan csak azért ítélik el szerintem a fiatal anyukákat, mert ők nem fiatalon szültek/"
Ez lehet igaz de fordítva is legalább ennyire igaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!