Miért szidjátok azokat a nőket, akik nem szeretnének sokat hízni és odafigyelnek a sportra, táplálkozásra terhesség alatt is?
Nem hiszem, hogy az a követendő példa, hogy valaki 30 kilókat hízik és össze-vissza zabál süteményt, hamburgert, amit csak megkíván. Ez szerintetek jó a kisbabának és a saját egészségeteknek? Meg az, hogy 9 hónapon keresztül meg sem mozdultok, csak ültök a tv előtt?
Nekem senki ne mondja, hogy azzal bárkinek is árt, ha nem eszik fehér kenyeret, cukros ételeket, helyette viszont rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és sovány tejterméket.
Aztán meg sírtok a fogyókúra topicban, hogy 100 kilósak vagytok szülés után és sehogy sem akar lemenni. Hát az aztán nagyon egészséges. Komolyan úgy felhúz ez a hozzáállás.
szerintem a kettő között azért van átmenet
én nem híztam 30 kilót, sosem voltam 100 kg, de nem is kockás a hasam, nem éltem update kaján, és lecsúszott pár süti is, nem terhesen futottam le a maratont, 7 hónapig üldögéltem az irodában, viszont bicikliztem,
szóval ez nem ilyen fekete fehér szerintem
persze nem kell elhagynia magát teljesen egy várandós nőnek, de nem is a Rubint Réka a követendő példa (szerintem)
ez egy véglet, amit írtál
én 3 gyereket szültem, 9-12 kg jött rám alkalmanként, aminek a 80%-át sikerült leadnom
normálisan éltem és dolgoztam közben (én sosem sportoltam)
És ha valaki úgy él terhesség alatt, mint Rubint Réka, azzal mi a gond? 3 egészséges gyereket hozott a világra, ő is egészséges, tehát nem lehet annyira rossz ez a módszer.
Ellenben hány nő lesz az elhízás miatt cukorbeteg vagy hány nő küzd szív és érrendszeri problémákkal. Elég sok.
Én azt mondom, inkább a Rubint Réka verzió, mint a jelentős hízás.
Persze én sem azt mondom, hogy megvetendő, ha valaki megeszik heti egy szelet süteményt, de alapjáraton oda kell figyelni az étkezésre. Vagyis kellene..
Részben igazad van, bár a stílussal kicsit óvatosabban. Aranyközépút kellene.
Csak tudod én elég sok "fitt" kismamit is szörnyülködve nézek. Ismerősi körömben, van,akinek nem teljesen egészségesen született a gyereke, a fogyókúra miatt. Illetve olyat is,aki szinte anorexiás volt a terhessége előtt, és most sem akar semmi szénhidrátot enni, szinte csak nyers zöldségen él és már a doki szólt neki,hogy ezt ne csinálja és ha nem muszáj, de edzen napi 2 órát!
Szóval nem, nem jó,ha valaki túleszi magát, de az sem, ha megvon magától esetleg olyat, ami kellene neki!
Várjál már egy kicsit. Te kevered a dolgokat. Rubint R. előtt is ezt csinálta életformaként. Viszont,ha egy olyan kismama kezdi el,akinek a szervezete nem ehhez van hozzászokva,abból baj lehet.
Ez olyan mint a kávé ivás. Aki előtt is ivott, az nyugodtan ihat napi 2 is. De aki előtte nem ivott, az ne terhesen kezdje el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!