Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért szidjátok azokat a...

Miért szidjátok azokat a nőket, akik nem szeretnének sokat hízni és odafigyelnek a sportra, táplálkozásra terhesség alatt is?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy az a követendő példa, hogy valaki 30 kilókat hízik és össze-vissza zabál süteményt, hamburgert, amit csak megkíván. Ez szerintetek jó a kisbabának és a saját egészségeteknek? Meg az, hogy 9 hónapon keresztül meg sem mozdultok, csak ültök a tv előtt?

Nekem senki ne mondja, hogy azzal bárkinek is árt, ha nem eszik fehér kenyeret, cukros ételeket, helyette viszont rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és sovány tejterméket.

Aztán meg sírtok a fogyókúra topicban, hogy 100 kilósak vagytok szülés után és sehogy sem akar lemenni. Hát az aztán nagyon egészséges. Komolyan úgy felhúz ez a hozzáállás.

2011. aug. 17. 14:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%
Ki szidja az ilyen nőket? Minden terhes asszony ezt kellene csinálja!
2011. aug. 17. 14:49
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a kettő között azért van átmenet

én nem híztam 30 kilót, sosem voltam 100 kg, de nem is kockás a hasam, nem éltem update kaján, és lecsúszott pár süti is, nem terhesen futottam le a maratont, 7 hónapig üldögéltem az irodában, viszont bicikliztem,

szóval ez nem ilyen fekete fehér szerintem

persze nem kell elhagynia magát teljesen egy várandós nőnek, de nem is a Rubint Réka a követendő példa (szerintem)

3/25 anonim ***** válasza:
csak azokkal nőkkel van gond, akik a terhesség ALATT kezdik el a sportot és ész nélkül étkeznek
 4/25 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ezzel lavinát indítasz :) Amúgy én veled vok, ha normáslisan eszel, de nem zabálsz akkor sem hízol meg nagyon, szóval igen, aki ilyen 30 kilót hízik, az már valamit nagyon rosszul csinál.
2011. aug. 17. 14:50
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

ez egy véglet, amit írtál

én 3 gyereket szültem, 9-12 kg jött rám alkalmanként, aminek a 80%-át sikerült leadnom

normálisan éltem és dolgoztam közben (én sosem sportoltam)

2011. aug. 17. 14:54
 6/25 A kérdező kommentje:

És ha valaki úgy él terhesség alatt, mint Rubint Réka, azzal mi a gond? 3 egészséges gyereket hozott a világra, ő is egészséges, tehát nem lehet annyira rossz ez a módszer.

Ellenben hány nő lesz az elhízás miatt cukorbeteg vagy hány nő küzd szív és érrendszeri problémákkal. Elég sok.

Én azt mondom, inkább a Rubint Réka verzió, mint a jelentős hízás.

Persze én sem azt mondom, hogy megvetendő, ha valaki megeszik heti egy szelet süteményt, de alapjáraton oda kell figyelni az étkezésre. Vagyis kellene..

2011. aug. 17. 14:55
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
A Rubint Réka módszer csak a Rubint RÉkának jó, mert az ő szervezete hozzá van szokva. Ha ezt egy olyan nő kezdené el, aki nem ekkora fitnesz múlttal rendelkezik, simán baja lehetne neki is meg a babának is. Rubint Rékának ez a természetes de egy átlag nőnek nem. Szerintem az a lényeg h ne változtass drasztikusan, de nem is kell felhagyni a sporttal amit addig űztél.
2011. aug. 17. 14:59
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Részben igazad van, bár a stílussal kicsit óvatosabban. Aranyközépút kellene.

Csak tudod én elég sok "fitt" kismamit is szörnyülködve nézek. Ismerősi körömben, van,akinek nem teljesen egészségesen született a gyereke, a fogyókúra miatt. Illetve olyat is,aki szinte anorexiás volt a terhessége előtt, és most sem akar semmi szénhidrátot enni, szinte csak nyers zöldségen él és már a doki szólt neki,hogy ezt ne csinálja és ha nem muszáj, de edzen napi 2 órát!

Szóval nem, nem jó,ha valaki túleszi magát, de az sem, ha megvon magától esetleg olyat, ami kellene neki!

2011. aug. 17. 14:59
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Várjál már egy kicsit. Te kevered a dolgokat. Rubint R. előtt is ezt csinálta életformaként. Viszont,ha egy olyan kismama kezdi el,akinek a szervezete nem ehhez van hozzászokva,abból baj lehet.

Ez olyan mint a kávé ivás. Aki előtt is ivott, az nyugodtan ihat napi 2 is. De aki előtte nem ivott, az ne terhesen kezdje el!

2011. aug. 17. 15:01
 10/25 A kérdező kommentje:
Ma feltettek egy kérdést, ahol írta egy hölgy, hogy régóta sportol és odafigyel az étkezésre, és ha ezt folytatja terhesség alatt, akkor ugye nem fog sokat hízni. Erre úgy lehurrogták néhányan...
2011. aug. 17. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!