Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pattanást hallottam a hasamból...

Pattanást hallottam a hasamból, mitől volt? Megijedtem

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és az imént hallottam, mint valami pattant volna, elég jól hallható volt, még ahhoz tudnám hasonlítani mintha valami elszakadt volna, egy egy másodperces apró hang volt? Ugye nincs baj? Ne nézzetek butának, de ilyen még nem volt! Köszönöm!
2012. aug. 2. 20:41
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/145 anonim ***** válasza:
Szerintem mindig megy a Wc-re hogy megnézze.Jujjj:) Én tuti nem aludnék.
2012. aug. 2. 23:16
 82/145 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igen sokan.. Lassan alkotunk egy kis közösséget.. :D Szerintem amúgy alszik a kérdező vagyis megpróbál. Szüksége is van a pihenésre, mert ha jön a baba... háát. Biztos kifárad. De akkor is irigylem most kicsit.. Izgulni, hogy nem sokára megláthatja a kis csöppséget akit már 9 hónapja annyira vár.. ÓÓÓ nem is fájdítom a kismama szíveket... :)))
2012. aug. 2. 23:16
 83/145 anonim ***** válasza:
Na még a Törpém is felkelt,itt rugdos a hasamban:)
2012. aug. 2. 23:17
 84/145 anonim ***** válasza:
74-es: laz, torokgyuszi, gennyes orrnyalkahartya. nagyon nyugtalanul alszik most szegenykem, ugyhogy nekem se lesz jo ejszakam :( Remelem mire e kerdezo babaja meglesz, addigra az enyem is jobban lesz. Es remelem mindez legkesobb a holnapi nap folyaman :)
2012. aug. 2. 23:20
 85/145 anonim ***** válasza:
Ó akkor nem vagyunk egyedül.. Fruzsi is felébredt a pocakban. Csak úgy rugdos.. őt is érdekli mi folyik itt.. :) Kedves betegeskedő kismama, remélem hamarosan jobban lesz a kicsi! Gyógyulást neki!
2012. aug. 2. 23:24
 86/145 anonim ***** válasza:

Vagy szülni ment vagy aludni. :)

Én mondjuk 37 hetesen éjjeli manó voltam már végig. :)

2012. aug. 2. 23:29
 87/145 anonim ***** válasza:

84es:jaj szegény kis picur!:(

Nagyon sajnálom,miellőbbi gyógyulást kívánok nektek!

2012. aug. 2. 23:37
 88/145 anonim ***** válasza:
Hát én meg pont,hogy a terhesség végén aludtam a legtöbbet:)
2012. aug. 2. 23:38
 89/145 A kérdező kommentje:

Sziasztok, most indulunk a kórházba, kb 10 percel ezelőtt elfojt egy nagy adag víz, szóval megyünk szülni!:D Köszönöm a kitartásotokat! Nagyon jó esik hogy ilyen sokan izgultatok velem! Puszi mindenkinek, és tényleg köszönöm nektek! :) Írok hogy ha hazaérkeztünk a picivel! Puszi!

Jó éjt! :) (L)

2012. aug. 2. 23:41
 90/145 anonim ***** válasza:
100%

JUHÉÉÉÉJ! renegeteg dolgod lesz mostantól, de azért ha lazítasz kicsit majd a baba mellett, felnézel ide, írd meg, hogy ment.

Könnyű szülést!

2012. aug. 2. 23:43
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!