18. heti UH eredmény? Megijedtem nagyon! Mit jelent ez?
Az 6. hetes ultrahangon 11 nappal kisebb volt a babám,mert késői petérésem volt. De utána a 12. Hetin is, meg voltunk 4d-n a 15. heten, ott is mar csak 5 nappal volt lemaradva, mert bepotolta. Most ujra 11 nappal volt lemaradva:( 18+4 hetes lettem volna na, és a papírra 17+6 hetest írtak rá.
Ez van a leletemre írva: egy elő magzat medencevegű fekvésben. A lepény a hátsó falon tapad. A magzatviz mennyisége átlagos. Kissé echodensebb belek.
BPD:41mm OFD:51mm HC:146mm
AD1:38mm AD2:40mm AC:123mm
FL:26mm
Magzati súly:220g
Az echodensebb belek mit jelentenek? Nagy baj? Az AFP és a 12. heti genetikai uh is jó lett. Baj hogy most 1 héttel megint kisebb?:(
Ne aggódj, csak a 12. hétig egyformák a babák, azután eltérő a fejlődés, az átlaghoz viszonyítanak.
Látod a Te picid néha megindul, aztán lassabban fejlődik, ez természetes, semmi baj.
Az echodens az az UH számára nem átlátható. Nézesd gyakrabban, hogy hogyan fejlődik ez a rész!
Vettek vert TORCH-ra, meg 2 hét múlva kontroll genetikai uh.
Kedves utolsó! Ma a mensim szerint 19+3 lennék, de a baba csak 17+6. 11 nappal le van maradva. De az előző ultrahangokon a mensitol csak 6 nappal volt lemaradva és ezt tartotta is, most meg 11-el. De a dokim megnyugtatott, hogy nem fejlődik úgy mint ahogyan a nagykönyvben meg van írva :) hol gyorsabban hol lasabban. Remelem a vervetel eredmény is jó lesz meg a következő uh is!!!!
Nekem hol két héttel mérték kisebbnek, hol 1 héttel nagyobbnak.... Mondták kicsi lisz nagyon, meg koraszülött meg mittudomén, a 38. héten 2500grammra tippelték. A 40. héten született 3900grammal, ennyit erről. Azóta nem hiszek az hu-s méréseknek.
most 26 hetes vagyok, a mostani babámat is mérték már mindennek, kisebbnek, nagyobbnak, de nem is érdekel, lényeg, hogy egészséges legyen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!