0,77-es Mom index AFP vizsgálaton? A védőnő szerint kicsit alacsony és megijedtem.
16+2 hetesen voltam vérvételen. Annyit mondott, hogy az ultrahang dönt. Ha nem látnak semmit akkor jó, ha igen akkor pedig Pestre küldenek. 12 hetesen fizettem Down kór szűrést, az negatív lett. Tényleg van okom félni, vagy nem olyan nagy a baj? Ultrahangra most megyek szerdán.
18 hkm
Nálunk pedig 0,4 az alsó határ. Nekem 0,59mom lett, a dokim és a védőnő is azt modnta, teljesen jó.
A tied pedig pláne,nem értem miért mondta,hogy alacsony.
0,75 lett nekem a MOM és engem is megijesztettek. Fizetős integrált teszt 1:11000 lett a Down kórra. Az uh-n is ok volt minden, de felküldtek az I. sz. Női Klinikára. Ott is ok. volt az uh, de a korom miatt (31 éves voltam) felajánlották a magzatvíz mintavételt. Azt írták a papírra hogy a korom miatt 1% esély van a Down kórra. Hát nem kértem. Egészséges kisfiam született. :-)
Szerintem orvosra válogatja hogy ki hogy kezeli az AFP eredményét. Egyébként elég elavult vizsgálatnak tartják. Szerintem nincs okod aggódni, elvégre a vérvételes teszted negatív lett.
Jajj ezek a védőnők olyan okosak. És attól mi változik hogy ő szerinte kicsit alacsony?? Max téged sz*ratott be rendesen. Gratulálok neki!!! És még ők mondják hogy kerüljük a stressz meg egyebek.
Az én AFP-m 0,64 lett. Senki nem kommentálta. Egészséges lányom született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!