Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pattanást hallottam a hasamból...

Pattanást hallottam a hasamból, mitől volt? Megijedtem

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és az imént hallottam, mint valami pattant volna, elég jól hallható volt, még ahhoz tudnám hasonlítani mintha valami elszakadt volna, egy egy másodperces apró hang volt? Ugye nincs baj? Ne nézzetek butának, de ilyen még nem volt! Köszönöm!
2012. aug. 2. 20:41
 101/145 anonim ***** válasza:
82%

Remélem minden rendben ment, jó egészséget neked és a kisbabádnak kedves kérdező.

A többieknek, akiknek még bent van a pocijukban a picúr, meg boldog babavárást. :)

Üdv.:33hkm

2012. aug. 3. 09:06
 102/145 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Az egyik vagyok, akit elragadtatok a sok kommenttel, szurkolással. Most olvastam végig, mi történt azután hogy a két csimotámat lefektettem, meg magamat. Amikor írtad, hogy mentek szülni én is elbőgtem magam:)) Remélem azóta túl vagy rajta, könnyen és gyorsan meglett komplikáció nélkül az egészséges picurod! Kívánok minden szépet és jót neked is és a babádnak!!! 2lányosAnyuka
2012. aug. 3. 09:13
 103/145 anonim ***** válasza:
82%
jaj de jó gratulálok :) várom nagyon hogy hogy ment :) jó egészséget neked is és a picurnak is :)
2012. aug. 3. 09:17
 104/145 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit lemaradtam..de szorítok és egészséget kívánok neked és a kislányodnak is:)
2012. aug. 3. 09:52
 105/145 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Én vagyok az apuka, reggel 6:12-re meg lett a kicsi lányunk Mira 2890 grammal és 51 centivel! Minden rendben volt végig. Anyuka köszöni a kedvességeteket, és puszil mindenkit!
2012. aug. 3. 10:03
 106/145 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Apuka!!!!!!!! :)

Nagyon gratulálok Nektek!Sok egészséget és boldogságot kívánok!Na és persze kitartást,erőt,és türelmet!!!!!

Segíts sokat a feleségednek,mert nagyon nagy szüksége lesz Rád,most az elkövetkezendő időkben és később is!!!!

(Az én kislányom is Mira :))))

2.4. voltam...

2012. aug. 3. 10:10
 107/145 anonim ***** válasza:
82%

Édes istenem,gratulálok!!!!!

Most már másodszorra bőgtem el magam :) istenem micsoda boldogság :) Nagyon nagyon gratulálok,és sok boldogságot,egészséget kívánok Nektek!! Istenem,milyen fantasztikus :) Szavakat nem találok :)

2012. aug. 3. 10:11
 108/145 anonim ***** válasza:

Óh de jó :)

első babához képest hamar meglett

igaz az én lányom is 5 óra alatt meglett :)

GRATULÁLUNK

2012. aug. 3. 10:14
 109/145 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok,szia apuka!

Gratulálok nektek,nagyon örülök,hogy egészséges kislányotok született!

Jó babázást,ügyesek voltatok!:)

Lányok,jó volt az esti buli:)

2012. aug. 3. 10:23
 110/145 anonim ***** válasza:
82%

Jó bizony :)))

egy kis izgalom egyhangú mindennapjainkba :))))

2012. aug. 3. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!