Pattanást hallottam a hasamból, mitől volt? Megijedtem
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és az imént hallottam, mint valami pattant volna, elég jól hallható volt, még ahhoz tudnám hasonlítani mintha valami elszakadt volna, egy egy másodperces apró hang volt? Ugye nincs baj? Ne nézzetek butának, de ilyen még nem volt! Köszönöm!
Pihenj nyugodtan, ha beindul a dolog akkor kell az erő. :) Mindenféleképpen várjuk a fejleményeket. :)
2012. aug. 2. 22:12
62/145 anonim válasza:
Lányok, most olvastam egy blogban, hogy ha már végképp nem tudjuk eldönteni, hogy most csak folyás-e vagy magzatvíz szivárgás akkor azt írja, hogy ha a papírnak van egy kis édeskés illata (mert a magzatvíz édeskés illatú).. akkor az az.. nem tudom mondtam-e újat! :D De izgalmamban már ilyesmik után okoskodtam.. :D
Pihenj is most sokat! Jóéjszakát! :)
2012. aug. 2. 22:18
63/145 anonim válasza:
2. 4. vagyok
Lefektettem a gyereket,megettem az uram,megfürödtem és spuri vissza izgulni:D
Nekem mindez 36. héten faros babával volt:D
2012. aug. 2. 22:23
64/145 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok a fejleményekre. Szerintem a magzatburok volt. :-)
2012. aug. 2. 22:27
65/145 anonim válasza:
Nekem kb. 35. héttől párnaponta jelentkezik ilyen pattanás szerű hang. Olyan, mintha egy cérnát bent elszakítanának, vagy amikor valaki ropogtatja az ujjait. Csak bentről, így halkabb.
2012. aug. 2. 22:28
66/145 anonim válasza:
Tényleg édes illatú a magzatvíz? Nem is tudtam,na ez újdonság,legalább tudom,hogy majd mit figyeljek,ha nem tudom eldönteni :) Bár már ott tartanék,mint a kérdező,de az még pár hét. Na én is letusolok és jövök is vissza,hátha az éjszaka folyamán beindulnak a dolgok :D
2012. aug. 2. 22:30
67/145 anonim válasza:
Én mondtam, hogy virrasztani fogunk itt egy páran.. az előbb még én is álmos voltam, de már nyoma sincs.. :P :D Várom a fejleményeket.. úgysincs jobb elfoglaltságom. :)
2012. aug. 2. 22:38
68/145 anonim válasza:
Nekem édeskés illatú volt:) Pont egy hete éjjle én se tudtam eldönteni, így vártam, hajnali 6-ig, amikor már 5 percesek voltak:)
Hajrá, nagyon könnyű szülést:D
2012. aug. 2. 22:44
69/145 anonim válasza:
Én is csatlakozom akkor:)
egy 2 éves anyukája
2012. aug. 2. 22:44
70/145 anonim válasza:
Kedves 68-as Gratulálok :) :)
Hát szépen összegyűltünk itt szurkolni :D Annyira kíváncsi vagyok,hogy mi lesz ennek a vége :) Remélem babuka :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!