Pattanást hallottam a hasamból, mitől volt? Megijedtem
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és az imént hallottam, mint valami pattant volna, elég jól hallható volt, még ahhoz tudnám hasonlítani mintha valami elszakadt volna, egy egy másodperces apró hang volt? Ugye nincs baj? Ne nézzetek butának, de ilyen még nem volt! Köszönöm!2012. aug. 2. 20:41
141/145 anonim válasza:
Köszönjük, hogy megírtad, már nagyon vártunk! :) Gratulálok a picilányhoz!! Istenem, bár már mi is ott tartanánk. :)
142/145 anonim válasza:
#42 vagyk: örülök, a gyors szülésednek és hogy részese lehettem ennek az izgiségnek:)) Gratulálok még egyszer (már vagy 4-edszer:)), jó egészséget és sok-sok tejcit nektek!! 2lányosAnyuka
143/145 anonim válasza:
örülök hogy ilyen gyorsan meglett :) esetleg kaphatunk képet a pici lányról hogy megcsodálhassuk? :) jó egészséget és sok tejet :D
145/145 anonim válasza:
Ma mar tobb mint 4 eves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!