Pattanást hallottam a hasamból, mitől volt? Megijedtem
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és az imént hallottam, mint valami pattant volna, elég jól hallható volt, még ahhoz tudnám hasonlítani mintha valami elszakadt volna, egy egy másodperces apró hang volt? Ugye nincs baj? Ne nézzetek butának, de ilyen még nem volt! Köszönöm!2012. aug. 2. 20:41
131/145 Anita8401 válasza:
Későn vettem észre,hogy írt az apuka :(
Szívből gratulálok nektek :) jó babázást nektek és jó egészséget a kicsinek :)
De jó nektek :) nekünk még várni kell decemberig,hogy láthassuk a babánkat :)
22 hetes kismama
132/145 anonim válasza:
#123 vok: vajon hazaértek már a kórházból? Kedves kérdező, remélem írsz! kis kíváncsi vagyok hogyan zajlottak a dolgok, miután utoljára írtál :))
133/145 anonim válasza:
hát jó lenne ha írna..
mi itt agyon izguljuk magunkat,a te szádból akarjuk hallani a történteket !!
134/145 anonim válasza:
várunk ide kérdező már tülkön ülünk hogy mi a helyzet veletek!! :)
135/145 anonim válasza:
#123 vok: nna jól van, látom nem vagyok egyedül a kíváncsiságommal :)))
137/145 anonim válasza:
Biztos, hogy otthon vannak már!
Tutira nagyon fáradt szegény, de tényleg olyan jó lenne hallani róluk valamit! Remélem, nem felejtett el minket! :)
138/145 A kérdező kommentje:
Sziasztok, bocsánat hogy csak most írok, nem felejtettelek el benneteket :) Na, mesélek :) Éjfél után kb. 20 perccel értünk be a kórházba, mondhatom, nagyon örültek nekem :/ . Mondtam hogy el fojt a magzatvíz, erre ügye az ügyeletes dokitól jöttek a negatív beszólásai, hogy majd én megvizsgálom, nem biztos hogy a víz volt....stb....de ezt olyan kellemes gúnyos hangon. Na...megvizsgált, szűk egy ujjnyira voltam nyitva, fájások sehol. Kaptam oxit, ami hamar meghozta azokat a várva várt fájásokat, kapásból 5 percesek, aztán 2. Az oci bekötése után 2 órára már 3 ujjnyira nyitva, aztán megint csak vánszorgott az egész szülés, kb 2 órára rá jöhettek a toló fájások, nagyon hamar meg lett a kislány :) Gratuláltak az orvosok vizitkor, hogy úgy szültem mint egy többet szülő, elsőnek arra gondoltam hogy talán úgy üvöltöttem!? Aztán tudtam meg hogy azért mert nagyon gyors szülés volt lényegében :) De az egész szülése a varrás volt szerintem a legrosszabb, vágtak is meg repedtem is kicsit. Jó a fájások sem voltak gyengék :) De újra végig csinálnám az tuti :) Köszönöm szépen hogy velem izgultatok, és gondoltatok ránk. nektek is nagyon gyors szülést kívánok :) Jók legyetek, és nagyon vigyázzatok magatokra! Puszillak titeket! (L)
2012. aug. 7. 20:57
139/145 anonim válasza:
Jaj végre úgy vártunk!
Nagyon örülök, hogy könnyű szülésed volt! Jó babázást kívánok nektek!
Én nemtudom, mi van, de egyre többször hallom azt, hogy szemétkednek a dokik! Most már bennük se szabad megbízni?
140/145 anonim válasza:
Gratulálok!És milyen a kicsilány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!