Pattanást hallottam a hasamból, mitől volt? Megijedtem
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és az imént hallottam, mint valami pattant volna, elég jól hallható volt, még ahhoz tudnám hasonlítani mintha valami elszakadt volna, egy egy másodperces apró hang volt? Ugye nincs baj? Ne nézzetek butának, de ilyen még nem volt! Köszönöm!2012. aug. 2. 20:41
72/145 anonim válasza:
Szerintem nem mostanában volt ennyi válasz egy kérdéshez... :D De ha egyszer ilyen izgalmas fejlemények is vannak... Ki kell használni az ilyen pillanatokat! :) Ja amúgy.. remélem én is, hogy baba lesz. Bár azt is olvastam, ha reped a burok akkor egyből jön a magzatvíz, bár ezt befolyásolhatja a baba elhelyezkedése ha már be van ékelődve a buksija.. Lehet nem engedi úgy a vizet ahogy kellene... Na én is tusolok gyorsan aztán jövök vissza! :)
73/145 anonim válasza:
hat, mivel szegeny kicsi lanyom beteg, en is csatlakozom az izgi fejlemenyekhez. ugyis hosszu ejszaka elebe nezek :(
76/145 anonim válasza:
Azt hittem csak én vagyok későn fekvős anyuka:)
Kisfiam alszik,vasalok,nézem a "Hazudj ha tudsz"-ot és közben figyelem a kérdést:)
77/145 anonim válasza:
Hihi,nézem a kérdéseket,meglátom ezt,mondom mi ez a sok válasz,rámegyek és látom lehet szülünk nemsokára.:) Király:)
79/145 anonim válasza:
Nahát igen,sokan vagyunk éjjeli anyukák!:)
80/145 anonim válasza:
Lehet már rég alszik,mi meg itt sasolunk.De jó lenne,ha most írna,hogy hello megyek szülni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!