Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pattanást hallottam a hasamból...

Pattanást hallottam a hasamból, mitől volt? Megijedtem

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és az imént hallottam, mint valami pattant volna, elég jól hallható volt, még ahhoz tudnám hasonlítani mintha valami elszakadt volna, egy egy másodperces apró hang volt? Ugye nincs baj? Ne nézzetek butának, de ilyen még nem volt! Köszönöm!
2012. aug. 2. 20:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/145 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. aug. 2. 21:33
 32/145 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két manóm van,de én nem hallottam ilyen hangokat,mert minkétszer repesztettek:)

Könnyű szülést!:) Úgy izgulok!

33/145 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nekem a harmadik babámnàl volt ilyen.Hajnalba hallottam egy pukkanást ,de nem is törődtem vele.Reggel 6órakkor arra keltem ,hogy köhögnöm kell,és mire fölűltem az àgyba,elkezdett folyni a víz.De még ekkor se gondoltam arra ,hogy mdgrepedt a burok,mert a két lànyt inditottàk.Szóval megyek vécére,és érzem,hogy folyik.Kiabáltam a férjemnek,hogy mi törtènt,fèl 8ra bent voltunk a Jànos kórhàzba 5perces fàjàsokkal.Ő màrcius 31-ér v
 34/145 anonim ***** válasza:
100%

...na lehet hamarosan téged is köszönthetünk az anyukák között!!

Tényleg írd meg. Basztikuli, nem bírom lekapcsolni a számítógépet. itt ülök és sasolok!!! Végigszaladnak az emlékeim.....és mindjárt bőgök....:) Jajj de régen volt (2,5éve)hogy anya lettem :)

Veled együtt átélünk minden pillanatot!!!

35/145 anonim ***** válasza:
100%
Elrontottam.31-ére vártuk és megszületett 20-ân.
2012. aug. 2. 21:35
 36/145 anonim ***** válasza:
100%
Hihi :) 21-es válaszoló vagyok,én se tudom kikapcsolni a gépet,úgy izgulok :) Nagyon szeretnék már ott tartani,ahol Te,bár lehet,tényleg a manócskád csontjai voltak,de azért szerintem mindannyian szorítunk,hogy í víz legyen az :) Nagyon izgulunk :)
2012. aug. 2. 21:37
 37/145 Anita8401 ***** válasza:
100%

Huh de izgi :-)

Úgy irigyellek,hogy már itt tartasz :-) nekem mès sok van hátra :-)

De nagyon izgulok mi lesz veletek :-)

Könnyű szülést neked :-)

21 hetes kismama

2012. aug. 2. 21:38
 38/145 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de lassan pörögnek a percek.........

pörög....pörög....tikk-takk......na mi van???? Mikor derül már ki hogy csontropogás volt-é vagy indul a mandula?

Tényleg nem bírom kikapcsolni ezt a ....- számítógépet :):)

Azt próbáld ki, hogy fehér papírtörlőt, vagy tök fehér wc papírt picit összecsavarsz, és éppenhogycsak bekukucskálsz vele, nem nyomod fel, csak fél centit, mintha törölnél. Egyértelműen kell látszódni (kellene)

2012. aug. 2. 21:41
 39/145 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok, de mennyetek nyugodtan aludni ám :) Legkésőbb reggel úgy is írok hogy mi történik! :)
2012. aug. 2. 21:41
 40/145 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, megyek megpróbálok :) Vevő vagyok az ilyen tanácsokra :D
2012. aug. 2. 21:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!