Pattanást hallottam a hasamból, mitől volt? Megijedtem
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és az imént hallottam, mint valami pattant volna, elég jól hallható volt, még ahhoz tudnám hasonlítani mintha valami elszakadt volna, egy egy másodperces apró hang volt? Ugye nincs baj? Ne nézzetek butának, de ilyen még nem volt! Köszönöm!2012. aug. 2. 20:41
11/145 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom :)
2012. aug. 2. 20:55
12/145 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkitől a jó kívánságokat és a biztatást :)
2012. aug. 2. 20:55
13/145 anonim válasza:
lehet hogy a víz volt de nekem amikor pattanás volt, akkor ropogott a kislányom csontja :)
tényleg írd meg mi lett :)
14/145 A kérdező kommentje:
Még mindig tűkön ülök, :) De írok mindenképp, a férjemnek még nem is mertem mondani hogy mi van, nem akarom hogy feleslegesen örüljön :)
2012. aug. 2. 21:05
15/145 anonim válasza:
azért meg ne aggódj hogy a baba esetleg korán jön
a 37 héttől már érett babának számít hiszen biztos több mint 2,5 kg :)
kislány kisfiú?? ( első-második baba?)
26 hetes kismama
17/145 A kérdező kommentje:
Kislány, és első baba :) Már nagyon várjuk :)
2012. aug. 2. 21:13
18/145 anonim válasza:
tiszta az a papír még??
esküszöm jobban izgulok mint te :DDD
19/145 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy :) Jó tudni hogy izgulnak vele, de elmegyek wc-re és megnézem :)
2012. aug. 2. 21:15
20/145 A kérdező kommentje:
egy kicsit nedveskés a papír, de nagyon picit, nem tudom megkülönböztetni hogy folyás vagy víz :/, betettem egy másikat, nincs valami praktika hogy ha víz, akkor gyorsabban folyjon?
2012. aug. 2. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!