Gyermekvállalás előtt állunk a férjemmel. Két nőgyógyász között hezitálok: dr. Ivancsó Béla és dr. Rácz Krisztina közt. Ki melyikőjüket ajánlaná tapasztalatok alapján? Mindkettejükről pozitív véleményeket hallottam ez idáig, ezért is nehéz a döntés.
Egyiket sem ismerem, de én az eszemre hallgatnék.
Ha bármilyen komplikáció lépne fel, akkor az orvos eszére nagyobb szükség lesz, mint a szívére...
Kedves kérdező!
Van azóta tapasztalatod a 2 említett orvossal kapcsolatban?
Vagy mást választottál végül?
Légyszíves oszd meg velem/ velünk, én is orvos választás előtt állok.
Köszönöm
Mindkét terhességemmel a Stadion utcára jártam, azaz nem volt megkért orvosom. Az első zökkenés mentes volt..
A második szülésem is fájásokkal kezdődött, szépen elkészültem, majd lassan Lacival bekocsikáztunk. A sürgősségin a szülésznő rám tette a szívhang hallgatót és rögtön hívta az orvost(alig ment a szíve). Dr. Ivancso volt az ügyeletes. 1 percen belül ott volt. Azonnal megultrahangozott és mondta, hogy baj van: levált a lepényem. Azonnal meg kell müteni. Elkezdett telefonálni, csak annyit hallottam, h: "lepénylevállás, dupla kesztyűs császármetszés". Mire felvittek a mütőbe, kb. 8 álltak/ vártak rám maszban, kesztyűben. Lepergett az életem előttem. A következő dolog amire emlékszem, hogy az altatásból magamhoz térve jó hírrel fogatak. Jól van a kisfiam, és születéskor a lehetséges 10 pontból 8-at kapott..:))) Annyira megkönnyebbültem, olyan boldog voltam,hogy nem tudtam abbahagyni a sírást. Igaz vért kellett, hogy kapjak a mütét után, de azt mondták, hogy ez iyenkor a megszokott. 3 napig még fájt a hasam, de cseppet sem érdekelt. Egy szó mint száz a kisfiam és az életem köszönhetem Dr.Ivancso Bélának. Még 1x ezúton is köszönöm. Azóta hozzá járok évente 1x a magánrendelőbe. Több gyermeket nem tervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!