Gyermekvállalás előtt állunk a férjemmel. Két nőgyógyász között hezitálok: dr. Ivancsó Béla és dr. Rácz Krisztina közt. Ki melyikőjüket ajánlaná tapasztalatok alapján? Mindkettejükről pozitív véleményeket hallottam ez idáig, ezért is nehéz a döntés.
Ivancsonál szültem!
Maximálisan elégedettek vagyunk Vele. Nem olyan mint a többi orvos..
Habár régi kérdés, de az előző válaszadóhoz szeretnék szólni elsősorban:
Nekem abszolút ellentétes véleményem van. Kedves, közvetlen, s nekem egy nem annyira súlyos panaszra is adott időpontot a szakrendelésre, 3 nap múlva, mert megijedtem és magánban sokat kellett volna várni.Pedig nem vagyok kismama. Van egy ismerősöm, aki igencsak komplikált terhességgel szült nála, ő sem panaszkodott, nem zavarta el egyből. Szakrendelésen ő vizsgált, nem az asszisztense. Ha jól veszem ki a szavaidból, a műtétet nem is Kriszta javasolta,mert ő ott sem volt, hanem egy másik doki vagy az asszisztens??Miért nem volt ott, nem értem,lehet valamelyik páciense épp szült és elhívták. Van konkrét díjszabása, legalábbis tőlem mindig ugyanannyit kér. Velem mindig tök normális. Sajnálom, hogy neked rossz tapasztalataid voltak vele, pedig az esetek 99%-ában egyáltalán nem ilyen. Nagyon sokan járnak hozzá, és nagyon sok jót hallottam róla. De nem lehet mindenki mindenkinek megfelelő. Kívánom, hogy találd meg a neked legalkalmasabbat! :)
Kicsit régi kérdés, de én is az előttem szólóhoz szeretnék csatlakozni. Egy ideje sikertelenül próbálkozunk baba szempontjából, én a doktornőt választottam.
Semmi, de semmi negatívumot nem tudok mondani róla. Kedves, emberi, mindig felveszi a telefont, ha sürgős a dolog, azonnal ad időpontot. Ismerősünk kétszer szült nála, nagyon meg voltak vele elégedve, mint ahogyan én is.
Ivancsó doktor urat ugyan nem ismerem, de róla eddig csak rosszat hallottam. Kolléganőmet félre is kezelte.
Én gizdacsajjal sajnos egyetertek...
Tudom ez egy regi bejegyzes, de teljesen igaza van.
Dr rasz krisztina velem is bunko volt miutan kiderult, hogy van valami elvaltozas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!