Novemberre kiírt kismamák! Hogy vagytok? Hogy telik a napjaitok? Vásároltatok már valamit?
Bizony, és ez olyan hamar el fog jönni! Csak tudjunk mindent beszerezni...
Ti átvettétek már a várandós csomagot?
Az jó! :) A cumit majd elcseréled valakivel!
Melyik városban laktok? Mert állítólag területileg változhat a tartalma.
Na, majd jövő héten kiderül. Én Békéscsabán veszem át.
További szép napot, és nézelődést a baba cuccok között! :)
Nov. 9-es vagyok :)
Mi is átvettük már, ugyanezek voltak benne. Az a vicc, hogy 2006-ban és 2009-ben is pontosan ugyanezek voltak. Csak akkor kék cumi volt benne mindkétszer (2 fiam van), most rózsaszín és lányom lesz. Jól választották ki nekem a csomagot. :D
Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babával már csak boldogságot kívánok... ezek után! :) Nekünk már július 10.én kiderült, hogy egészséges és szintén kislány! :) Volt/van is nagy öröm apa részéről... még nagyobb, mint amire számítottam, persze nálam is! :) A csomagot én még nem vettem át, de lassan betérek én is a helyi bababoltba. :D Hálaistennek a mi kis szerény városunkban is átvehető a csomag! :)
Boldogságos babavárást! :)
(A másik magas Down kockázatos kismama) :) (nov.7)
Kedves utolsó! Nálunk is hatalmas volt az öröm, a férjem rögtön azt mondta, hogy ennek örömére este berúg (persze nem lett belőle semmi) Hihetetlen türelemmel nézegeti velem együtt a babaholmikat, majdnem mindent úgy veszünk meg, hogy mindkettőnk ott legyen és tetszen mindkettőnknek. Na meg persze a kicsinek is (rugdosással jelez)
Jó babavárást és jó egészséges neked is ill minden kismamának!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!