Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júliusra kiírt kismamák, hogy...

Júliusra kiírt kismamák, hogy vagytok? Pocaklakótok? Már vásároltatok valamit? Kisfiú vagy kislány lesz? Hol fogtok szülni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 11:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én július 7-re vagyok kiírva, nagyon jól érzem magam, csak állandóan fáradt-álmos vagyok. Kisfiam lesz, most vagyunk 28 hetesek. Nem mondhatnám, hogy eddig sokmindent megvettünk volna, mert a lakást újítottuk fel. Eddig ami megvan: babakád, vízhőmérő, két kantáros farmer, 1 kisnaci, 2 kis sapi, rövid és hosszú ujjú bodyk. A legtöbb még hátra van, nagyon szeretné júni közepéig mindent megvenni, kicsit ideges is vagyok emiatt. Tatabányán szülök.
2010. ápr. 14. 11:38
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia!Én júl.30-ra vagyok kiírva,most vagyok 25 hetes,de még mi sem vásároltunk szinte semmit.Igaz kapok pár baba ruhát.Meg az orvosom azt mondta most feküdnöm kell sokat,nagyon ne mászkáljak,ugyhogy várat magára még a vásárlás!Én Zalaegerszegen fogok majd szülni!

Jó baba várást neked!!!!!!!!!

2010. ápr. 14. 11:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Elfelejtettem, hogy megvan még a kiságy, hozzá a rácsokra a védőfelszerelés. Igazából sok apróság van még hátra, egy nagyobb tétel lesz a babakocsi, de már azt is kinéztem.
2010. ápr. 14. 11:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én július 10-re vagyok kiírva. 28 hetes vagyok. Ezen a héten kicsit lusta vagyok biztos az időjárás teszi, de amúgy szerencsére minden rendeben. A Babucim is átvette tőlem a lustaság érzést, mert Ő is kevesebbet mozog a héten, mert általában egész nap meg sem szokott állni és éjszaka is alig hagy aludni úgy szokott rugdosni. Kisfiút Várunk! Bp.- en szülök a Szent Imre kórházban. A ruhácskákat már nagyjából megvettem, gyerekágy, babakocsi megvan. Meg egy két apróság( takaró, fürdőlepedők, kenguru, játékok) De mi nem igen fogunk semmit örökölni, mert kisbaba nincs a rokonok, ismerősök között. Ti aggódtok a szülés miatt és hogy mi lesz utána? Én elkezdtem egy kicsit, leginkább azért, hogy mi lesz ha már kezemben tartom!
2010. ápr. 14. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Én július 25-re vagyok kiírva és már nagyon sok midnene megvan a babócának. Gyakorlatilag már csak az ágyikó hiányzik és az apróságok (tisztálkodócuccok).

Ruhácskái bőven vannak már, megvan a babakocsi, a szobácskájába falidíszek, cumikák, üvegek, minden efféle :)

Kisfiú lesz, Levinek fogják hívni és jelenleg vagyok a 25. hétben, kb. 700 grammocska lehet most.

Nagyon sokat mozog, a nap bármely szakában, de inkább akkor érzem ha ülök vagy fekszem, tehát állva elég ritkán.

A Péterfy kórházban fogok szülni, már nagyon várom :)

Nekem a derék-és hátfájás okoz sok gondot, mert ülőmunkát végzek napi 8 órában és kezd már sok lenni pedig még elvileg 6 hetem lenne hátra a munkából :(

Ti hogy érzitek magatokat és meddig dologztok?

Jó babavárást :)

2010. ápr. 14. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én július 24-re vagyok kiírva most vagyunk a 26. héten. Még nem vettem semmit, de elmentünk és mindent kinéztünk, de a férjem nem engedte, azt mondta, hogy babaonából várjuk meg a májust, már alig várom a vásárlást. Nekünk kiságyon és pelenkázón kívül mindent venni kell, a pénzt félretettem rá. A babám a 24 hetes UH eredmény alapján 714 g körül lehet, a rossz időt megérzi, mert előtte való nap kevesebbet mozog. Nagyokat tud rugni, sokszor még a bőr is kidudorodik, pedig elég vastag a hasfalam. Elég szégyenlős, ahogy megérzi, hogy a férjem megfogja a hasam, abbahagyja a rugizást, az UH-on is rögtön menekülőre fogta és oldalt összegömbölyödött, úgyhogy még mindíg nem tudjuk hogy fiú vagy lány, tegnap a védőnő akarta meghallagatni a szívverését, és állandóan arrébb ment 10 perc után sikerült 1 percre elkapni. Én nagyon jól érzem magam, eddig nem volt panaszom, se keményedés, se székrekedés, se vizesedés, december óta 0,5 kg-ot híztam, dolgozom, most is, persze már csak lassacskán,még május végéig.

26 hetes km

2010. ápr. 14. 12:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Jó baba várást kyvánok nektek is!Én most úgy vagyok a dologgal,hogy várom is a szülést meg nem is:)De talán ezzel ilyenkor mindenki így van.Mi még nem tudjuk,hogy kisfiú e vagy kislány,de remélem hamarossan megtudjuk.Amúgy a kiságy,babakocsi,takarok,megvannak nekünk is,megmaradtak a testvérekről.Már csak a cumisüveget,baba ápolási szereket kell jobban vennem meg egy-két uj ruhácskát!

Van már 2 fiam.És a nagyobbikat nálunk is Levinek hívják:)A kisebbiknek Lőrinc a neve:)Most még hadilábon állunk a nevekkel.

Amúgy sajnos éngem egyből kiirtak tp-ra mert olyan munkahelyem volt,ahol sokat kellet emelgeni!

Az én kis pocaklakom is elég mozgékony,van hogy éjjel arra ébredek,hogy mocorog:)Kis örök mozgó:)

Legyen szép napotok!És jó baba várást mindenkinek!!

2010. ápr. 14. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

12:32es válaszoló vagyok. Én már januártól itthon vagyok, mert veszélyeztetett munkakörben dolgoztam. (Gyógyszercégnél voltam) De jelenleg építkezünk, így minden építőanyagért én érdeklődök, rendelek. Így nem unatkozok.

Nekem a férjem Levente. Így a fiunk a Botond Levente nevet kapta.

2010. ápr. 14. 13:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezek szerint sokunknek tetszik a Levente név :))))

(én vagyok a 25 hetes akinek a kisfia lesz Levi :))

2010. ápr. 14. 13:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én július 12-re vagyok kiírva,most 27hetes vagyok.Lány lesz és Boglárkának fogják hívni.Múlt hétvégén vásároltunk neki először.De még sok minden kell,csak 1 pár dolgot vettünk meg;babakocsi,kád,kifogó és pár cuki ruhácska...Nekem a hát és derékfájás okoz némi problémát.Bár én itthon vagyok szinte az elejétől mert veszélyeztetett vagyok.Miskolcon fogok szülni.Mindenkinek boldog babavárást!!!
2010. ápr. 14. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!