Júliusra kiírt kismamák, hogy vagytok? Pocaklakótok? Már vásároltatok valamit? Kisfiú vagy kislány lesz? Hol fogtok szülni?
Szia!Én júl.30-ra vagyok kiírva,most vagyok 25 hetes,de még mi sem vásároltunk szinte semmit.Igaz kapok pár baba ruhát.Meg az orvosom azt mondta most feküdnöm kell sokat,nagyon ne mászkáljak,ugyhogy várat magára még a vásárlás!Én Zalaegerszegen fogok majd szülni!
Jó baba várást neked!!!!!!!!!
Sziasztok,
Én július 25-re vagyok kiírva és már nagyon sok midnene megvan a babócának. Gyakorlatilag már csak az ágyikó hiányzik és az apróságok (tisztálkodócuccok).
Ruhácskái bőven vannak már, megvan a babakocsi, a szobácskájába falidíszek, cumikák, üvegek, minden efféle :)
Kisfiú lesz, Levinek fogják hívni és jelenleg vagyok a 25. hétben, kb. 700 grammocska lehet most.
Nagyon sokat mozog, a nap bármely szakában, de inkább akkor érzem ha ülök vagy fekszem, tehát állva elég ritkán.
A Péterfy kórházban fogok szülni, már nagyon várom :)
Nekem a derék-és hátfájás okoz sok gondot, mert ülőmunkát végzek napi 8 órában és kezd már sok lenni pedig még elvileg 6 hetem lenne hátra a munkából :(
Ti hogy érzitek magatokat és meddig dologztok?
Jó babavárást :)
Szia!
Én július 24-re vagyok kiírva most vagyunk a 26. héten. Még nem vettem semmit, de elmentünk és mindent kinéztünk, de a férjem nem engedte, azt mondta, hogy babaonából várjuk meg a májust, már alig várom a vásárlást. Nekünk kiságyon és pelenkázón kívül mindent venni kell, a pénzt félretettem rá. A babám a 24 hetes UH eredmény alapján 714 g körül lehet, a rossz időt megérzi, mert előtte való nap kevesebbet mozog. Nagyokat tud rugni, sokszor még a bőr is kidudorodik, pedig elég vastag a hasfalam. Elég szégyenlős, ahogy megérzi, hogy a férjem megfogja a hasam, abbahagyja a rugizást, az UH-on is rögtön menekülőre fogta és oldalt összegömbölyödött, úgyhogy még mindíg nem tudjuk hogy fiú vagy lány, tegnap a védőnő akarta meghallagatni a szívverését, és állandóan arrébb ment 10 perc után sikerült 1 percre elkapni. Én nagyon jól érzem magam, eddig nem volt panaszom, se keményedés, se székrekedés, se vizesedés, december óta 0,5 kg-ot híztam, dolgozom, most is, persze már csak lassacskán,még május végéig.
26 hetes km
Sziasztok!Jó baba várást kyvánok nektek is!Én most úgy vagyok a dologgal,hogy várom is a szülést meg nem is:)De talán ezzel ilyenkor mindenki így van.Mi még nem tudjuk,hogy kisfiú e vagy kislány,de remélem hamarossan megtudjuk.Amúgy a kiságy,babakocsi,takarok,megvannak nekünk is,megmaradtak a testvérekről.Már csak a cumisüveget,baba ápolási szereket kell jobban vennem meg egy-két uj ruhácskát!
Van már 2 fiam.És a nagyobbikat nálunk is Levinek hívják:)A kisebbiknek Lőrinc a neve:)Most még hadilábon állunk a nevekkel.
Amúgy sajnos éngem egyből kiirtak tp-ra mert olyan munkahelyem volt,ahol sokat kellet emelgeni!
Az én kis pocaklakom is elég mozgékony,van hogy éjjel arra ébredek,hogy mocorog:)Kis örök mozgó:)
Legyen szép napotok!És jó baba várást mindenkinek!!
Sziasztok!
12:32es válaszoló vagyok. Én már januártól itthon vagyok, mert veszélyeztetett munkakörben dolgoztam. (Gyógyszercégnél voltam) De jelenleg építkezünk, így minden építőanyagért én érdeklődök, rendelek. Így nem unatkozok.
Nekem a férjem Levente. Így a fiunk a Botond Levente nevet kapta.
Ezek szerint sokunknek tetszik a Levente név :))))
(én vagyok a 25 hetes akinek a kisfia lesz Levi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!