Júliusra kiírt kismamák, hogy vagytok? Pocaklakótok? Már vásároltatok már valamit? Kisfiú vagy kislány lesz? Hol fogtok szülni?
Hali!
Én júli 24re vagyok kiírva. Első baba, kisfiú lesz. Már érezgetem a mozgását, de még nem olyan erősen sajna.
Jól vagyunk, szépen gömbölyödök. Tegnap vettem neki először 3 kisrucit. Nagyon cuki, azt nézegetem egész nap.
juli 23-ra vagyok kiirva, elsö baba 3 évet vártunk rá, Levente lesz:) nagaon jol vagyunk, eddig 8 kg-t már hiztam holknap leszek a 23.- hétben Kaposváron szülök majd.
már vettem babakocsit meg kádat egy csomo rucit turkáltam neki, meg ma varrtam neki 2 kis törölközöt olyan sapisat és plédeket varrtam, igy sokkal olcsobb.
magamnak még csak egy kismamabadrágot vettem de farmer és lassan eleg lesz igy kell valami más ..mit vegyek?
Szia!
Én is júli 16-ra vagyok kiírva és én is Pécsett szülök (remélhetőleg a megyeibe), az én babám annyira aktív, hogy eddig még nem sikerült kideríteni a nemét. Azon kívül hogy a kis lába maga előtt, ultrahangon rugdossa a gépet, és annyira mozog, hogy nem sikerült kideríteni mi lesz. Szeretnénk elmenni 4D-sre mi is, te kinél voltál? És kinél fogsz szülni? Ha gondolod privibe beszélhetünk mert még ezer kérdésem lenne.pl. fogorvos?
Szia!
Én július 27-ére várom a picurt, és Mátyás lesz a neve. A kis lurkó elég aktív szokott lenni, de ma egy kicsit csendesebb a drágám, biztos fáradt, mint én. A pocakom szépen kerekedik, amúgy a hátfájásom leszámítva jól vagyunk. Nagyon sokat nőtt a cicim, 80 C-ról 90 D-re, szóval a hátam nem nagyon bírja. :-(
Kisebb apróságokat már vettünk a picinek, de a nagyobb bevásárlás még várat magára. Debrecenben a klinikán fogok szülni, apás szülés lesz.:-)
Ma megyek általános UH-ra, már alig várom, hogy lássam a drágám!!!
Nekünk Márton lesz a kisfiunk:)
Ma nézegettem a Brendon katalógusát... ó milyen gyönyörűségek vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!