Novemberre kiírt kismamák! Hogy vagytok? Hogy telik a napjaitok? Vásároltatok már valamit?
Én is figyelek rengeteg babaholmit!
Magzatvízvételre alacsony AFp és a 21-triszómia kockázat pozitivitása miatt kellett mennem (Down-kór). 90 km-re van tőlünk a klinika, az ottani ultrahangon még több magzatvizem is volt, feszesen telt magzati gyomorral, így erősen ajánlották a magzatvízvételt, amire 4 nap múlva került sor. És még csak 23 éves vagyok, nincs és nem is volt a családban Down-kóros. Először nem akartuk vállalni az amniot: a Down kockázat 1-15% volt, az amnio vetélési kockázata 1%. Otthon átgondoltuk, és belevágtunk. Nagyon fájt, utána rosszul is lettem, az az utáni 1 hét pedig, szörnyű... 1 hét szigorú pihenés van előírva, nem is véletlenül. Én ha akartam, sem tudtam semmit csinálni, mert azonnal fájt a hasam, és feszített.
Nagyon jólesik, hogy kérdezősködsz (egyáltalán nem veszem se sértésnek, se semminek)! Köszönöm, hogy drukkolsz nekünk!
Egyébként milyen nemű a babátok?
Ne aggódj, biztos nem lesz baj, nagyon fiatal vagy.
nekem is megcsinálták, nálunk vastagabb tarkóredő miatt, pedig a kombinált teszt 1:1800- hoz volt.
De már így túl az egészen megérte, mert egy cseppet sem vagyok ideges. bár nekem egyáltalán nem fájt. sajnálom, hogy nálad így sikerült,de az eredmény majd kárpótol érte. És legalább mi 100 %-ra tudjuk azóta hogy kis hercegünk van :) 2. voltam
Sziasztok!
Én 24.hetes vagyok, venni még nem vettem semmit, de minden boltban felírtam, hogy mit mennyibe kerül. Így amikor vásárolni megyek, akkor már csak össze kell szedni, nem kell az árakon gondolkodni.
3. baba, de a másik kettő már nagy - 9 és 11 évesek.
A légzésfigyelő nálunk életet mentett, mert a lányom az első gyerek az első 8 hónapban többször is "elfelejtett" levegőt venni. A lap riasztott. Ugyanaz a lap a fiam alatt sose. Most is újat veszek, és eladom ha már nem kell. Nálunk ez az, amin nem fogunk spórolni!
3as vagyok, nekem is volt magzatvíz vételem.Nem bántam meg, mi kerek egy hete tudjuk az eredményt, hogy minden rendben.Nyugodj meg (tudom, h nehéz ilyenkor), de ha az Uh mindent rendben talált, biztosan nem lesz gond.
23+5 hkm
Kedves Kérdező!
Meglátod, mindjárt itt van a csütörtök, és megkapod az eredményt. Biztos minden rendben lesz! :) Utána mehettek vásárolni, szuper érzés már most gondoskodni a Picurról.
Majd írj feltétlenül csütörtökön!! Addig is kitartást kívánok!
Nekünk kislányunk lesz, első baba, úgyhogy nagyon izgatottak vagyunk. :)
25+3 hkm
Én nov. 14-re vagyok kiírva. Már biztosra tudjuk, hogy kisfiunk lesz.:) Van már babakocsi, hordozó/autósülés+kenguru, légzésfigyelő. (Ezeket vateráztam, nagyon jó áron voltak, nem tudtam kihagyni.:)) Kiságy ezen a héten lesz (vagy jövő héten), azt ajándékba kapjuk.
Ruha rengeteg van, meg minden más ilyesmi is: textilpelusok, kifogók, fürdőlepedők, bundazsák, overál... Ahogy elnéztem ezeket, nagyjából csak body-t kell venni, meg "kimenő" ruhát. Terveim szerint szeptemberben elkezdem kimosni a dolgokat... Addig meg fokozatosan szerezzük be az apróságokat.
4D-n voltatok már? Mentek (még)?
Mi voltunk a 16. héten (21. hétre volt csak UH időpontom a 12. heti után, nem bírtunk várni.), és megyünk pont mához 3 hétre is. Nagyon várom már. :)
25 hkm
Én pedig november 13-ra vagyok kiírva, száz százalékosan kislányunk lesz, Zsófia, első baba.
Én már vettem 4 cumit 250 Ft-ért (vatera), most rendeltem 6 bodyt, egy rugdalózót, egy kiscipőt, és egy csörgőt... De utalni csak csütörtök után fogok, de ezeket nem lehetett kihagyni...
Kiságyat, babakocsit szeptemberben terveztük megvenni, de ha előbb találunk valami kihagyhatatlanul jó áron, akkor beszerezzük... A többit pedig szépen lassan, folyamatosan augusztustól...
24 hkm
Mi augusztus 9-én megyünk 4D-re. Már megőrülök a türelmetlenségtől. A 20. héten voltunk utoljára uh-n, és már annyira, de annyira szeretném látni.
Mi november 4-re várjuk Biankát. :))
További boldog babavárást!
25+3 hkm
Én nov. 9-re vagyok kiírva, 2 fiú után most egy kislány érkezik. :) Legalább is ezt mondták már 3x, így kezdem elhinni.
A fiúktól nekünk mindenünk meg van, elkezdtem átválogatni a ruhákat, az unisexek maradtak, a többit most adom el és az árából vásárolom a lány rucikat. Így szép lassan a ruhákkal meg is leszünk, még az ágyneműt kell kicsrélni csajosra.
Légzésfigyelőnk nekünk is van, én csak úgy tudok nyugodtan aludni, még 6 éve vettem a legnagyobb születésekor. Azóta 6 gyereket kiszolgált téves riasztás nélkül. Sterilizálót is szeretem, mert a vaterán potom összeg és nagyban megkönnyíti az életemet, de persze mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi a jó és mi nem kell. :)
A szobájával majd augusztusban kezdünk foglalkozni, szept. közepére jó lenne készen lenni, mert akkor kezdődik nekem a suli.
Én 30-án megyek megint 4D-re, már nagyon várom.
Nekem is rossz lett az afp-m sajna, de a kombináltam tökéletes, így nem kellett az amnio.
Nagyon drukkolok neked, hogy minden oké legyen! Az is lesz!!!
24+4 vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!