Novemberre kiírt kismamák! Hogy vagytok? Hogy telik a napjaitok? Vásároltatok már valamit?
Még semmit nem vettem, megvárom legalább a 24. hetet (22hetes vagyok).
Viszont kaptunk már ruhákat, hordozókendőt és babakocsit.
Amit biztosan NEM veszek, az pl. légzésfigyelő, sterilizátor, rezgőszék.
Én még nem mertem semmit venni... amit ajcsiba kapunk sincs még itt.... kb a 24-hétre tervezem.
21 hetes kismami
Mi még nem vásároltunk, majd valamikor szeptemberben...szerintem még ráérünk, persze azért járkáltunk már baba boltokban és lassan körvonalazódik, hogy miből milyet szeretnénk.
23hkm
Szia!
Mi már megvettük a babakocsit a kiságyat és a pelenkázót.Rengeteg rucit sikerült ismerősöktől, vateráról 200-300 Ft/db áron beszerezni, úgyhogy a rucik is meg vannak. 1-3 hónapra vettem meg. Főleg bodykat és rugikat. Van már bundazsák, cumisüveg és cumi is. Meg pár apróság. A többi cuccot folyamatosan szerzem be.
Te hogy állsz?
25+2 hkm
Én a 24. hétben járok. Venni még nem vettünk semmit, várunk a magzatvízvétel eredményére. Ruhákat sajna nem kapunk majd, csak esetleg egy családtól, meg esetleg ajándékba a mi szüleinktől...
Én rendszeresen nézegetem a babaholmikat...
Én is vaterázok, most rendeltem 7 bodyt (mind hosszú ujjú) és egy kiscipőt (mindegyik disney-s). A babakocsit, kiságyat és a többi ruhát a bababörzén, vagy turiban szeretnénk megvenni... Bár a férjem ragaszkodik az új babakocsihoz...
Légzésfigyelőt, sterilizálót én is feleslegesnek tartom!
Mikor lesz meg az eredmény? Biztos minden rendben lesz!!!!
Szerintem is használtat vegyetek. A babakocsit nagyon nagyon jó áron vettük meg a vaterán, téliesíthető, mózessal, szúnyoghálóval, esővédővel, átfordítható karral stb... Baby Lux a kocsi szuper állapotban 16 000 Ft volt+posta. A kiságyat a pelenkázóval a jófogáson találtam .(abban a városban ahol élünk) az 25 000 Ft volt, gyönyörű fenyőből.
Én is pont most vettem egy ruha csomagot a vaterán, 10 db-os 1000 Ft volt. (meleg téli ruhák vannak benne).
Mi a 20. héttől vásárolunk, így anyagilag nem olyan megterhelő, mintha egyszerre kellene.
25+2 hkm
Most csütörtökön lesz eredmény...
Én sajnos már sokkal drágábban találok a vaterán és az apródon is babakocsit stb... Falun élünk, vidéken, sajnos nincs olyan eladó babaholmi, amit át tudnánk venni személyesen, pedig nagyon jó lenne.
Én hetekig figyeltem a vaterán a babakocsikat. Sokan csak a kiemelt hirdetéseket figyelik, pedig nagyon sok jó áru van fent. Én is így leltem rá erre, még alkudtam is belőle. :)
Drukkolok az eredmény miatt!!!
Megkérdezhetem, hogy miért volt szükség rá a magzatvíz vizsgálatra?
Nem kell vennem szinte semmit, mert 2. baba. Az első lány, ó fiú lesz, de van sok uniszex rucink, és az unokatesómék is sokat adtak, nekik fiuk van. Amit venni fogok, az a babakocsi, mert ami a lányomnál volt utáltam. Esetleg pár bodyt, meg pár rugit, de tényleg nem sokat. Cumit, de cumisüveget nem. Azt majd kifertőtlenítem ami van. Bébiőrt kapunk kölcsön, bundazsákot is. Légzésfigyelőnk van, és a lányomnál jól jött. Meg persze pelenkát, popsitörlőt. Szeptemberben-októberben veszek meg mindent.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!