Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberre kiírt kismamák!...

Novemberre kiírt kismamák! Hogy vagytok? Hogy telik a napjaitok? Vásároltatok már valamit?

Figyelt kérdés
Vásárlásnál érdekelne, miből, mennyit vettetek...

2012. júl. 23. 18:24
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

November 14-re kiírt kismama 25 hetes

November 9-re kiírt kismama 24+4 hetes

Én november 13-ra ma 24 hetes

A november 14-re kiírt kismama miért 25 hetes? 1 nap különbség 1 hét???

2012. júl. 24. 15:51
 22/41 anonim ***** válasza:

Én vagyok a nov. 9-es. A februári mensi a 28-29 nap miatt mindig bezavar. Ahol nem veszik figyelembe, hogy a február idén 29 napos volt, ott egy nappal későbbre vagyunk kiírva, mint ha 28 napos lenne. Nálam figyelembe vették, ezért vagyok nov. 9-re kiírva, akinél nem nézik ő nov. 10-re.

És ha már betöltöttél egy hetet - itt mondjuk 24+valamennyi - akkor már mondhatod, hogy a 25. hétben vagy. :)

2012. júl. 24. 17:47
 23/41 A kérdező kommentje:
Nov.9-es kismama! A tiéd tökéletes, azt értem. Hiszen te 4 nappal korábban vagy kiírva, mint én, ezért te 24+4. Én pedig épp ma 24. A 14-eit nem értem sehogysem... De mindegy! Olyan dolgokon fenn bírok akadni, hogy az már rossz...
2012. júl. 24. 19:21
 24/41 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nos. November 7-re vagyok kiírva és holnap leszek 25 hetes! Én jól számolok ugye? :D Először is!

Kedves kérdező!

Abszolút azt kívánom, hogy semmi baj ne legyen a babáddal, mert amúgy tuti nem lesz! Nekem is elvégezték a magzatvízvételt.... Július 10.én kiderül, hogy egészséges kislányunk lesz, 1/20-hoz 21-triszómia kockázattal vállaltam be a vizsgálatot! Nyugi, nem lesz semmi baj! :) Csak pozitívan!

Amúgy vásárlás.. Hát fenemód szerencsésnek mondhatom magam, mert van két 7 éves kishúgom és még megvan minden holmijuk + babakocsi. :D Tehát csak kiságyat fogok venni, de majd szeptemberre tervezem. Én, hogy őszinte legyek a pelenkázót is feleslegesnek tartom, mert mikor a kishúgomat pelenkázta anyukám olyan kényelmesen megoldotta a francia ágyon, hogy szerintem azt fogom követni. :D A lényeges dolgokat, mint pelenka és egyéb cikkek a babának azt október elején fogom megvenni szerintem. Bár nem tudom nem leszek megkésve még akkor? Első babám tehát kút fejből szedtem elő mit mikor kéne beszereznem! :D

Mindenkinek nagyon boldog babavárást! :)

2012. júl. 24. 20:53
 25/41 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Még neked rosszabb a Down kockázat. Nekem 1/44 volt, de a végén, a több magzatvíz és a gyomor-és hólyagtelődés miatt levitték 1/22-re!

Kívánom, hogy neked is minden rendben legyen a babáddal!

Mi hálistennek már holnap megtudjuk az eredményt! Én pedig csak jó eredményre számítok! 23 éves vagyok, fiatal, az én babám egészséges lesz, mert annak kell, hogy legyen!

2012. júl. 25. 10:07
 26/41 A kérdező kommentje:

Megvan az eredmény: EGÉSZSÉGES KISLÁNYUNK LESZ!

Most pedig már elkezdhetünk vásárolgatni. A nagy megkönnyebbülés után rögtön vettünk is egy kissapit és pár bodyt... és ez még csak a kezdet!

2012. júl. 26. 19:07
 27/41 anonim ***** válasza:

:) Szuper!!! Gratulálok!!!!

Boldog babavárást! :)))

25+5 hkm

2012. júl. 26. 19:10
 28/41 anonim ***** válasza:
Nov. 9-es vagyok, nagyon gratulálok!!!! :) Hajrá, vedd be a boltokat! :)
2012. júl. 26. 19:19
 29/41 A kérdező kommentje:

Annyira jólesik, hogy gondoltatok ránk! Köszönjük szépen!

Már nagyon vártam az eredményt, bár tudtam, egészséges lesz, de vásárolni nem mertem előtte. De most már minden rendben van, végre szabadon nézelődhetek és vásárolgathatok!

2012. júl. 27. 06:28
 30/41 anonim ***** válasza:

Ez így természetes! Remélem, végig "kísérjük egymást" a szülésig. :) Hihetetlen, hogy picivel több, mint 3 hónap és világra hozhatjuk a gyermekünket! :)))

Boldog babavárást, és jó vásárolgatást! :)

25+6 hkm (november 4)

2012. júl. 27. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!