Őszintén! Van itt olyan aki nem bírta lerakni a cigarettát és napi 1-2 szálat mégis elszívott?
Szia!Kérdésed alapján azoktól várod a választ,akik "igen"-nel felelnek,gondolom.Egy ilyen kérdés mindig szítja a vitát,de nem is ez a lényeg.
A saját nevemben beszélhetek csak,a mások élete -nem rosszindulatból- nem érdekel.Én voltam olyan erős,hogy letettem,a babavárás alatt egyetlen egyszer sem gyújtottam rá!Akaraterő és önuralom,ennyi.
Mindnyájan tisztában vagyunk a cigi ártalmaival,a csapból is ez folyik.
Hónapokkal ezelőtt is volt egy kérdés,egy dohányos kismama érdeklődött afelől,hogy valóban ártalmas-e,ha elszív x szál cigit naponta.
Kapott hideget-meleget,többek között én is leírtam,hogy miért nem jó,mit lehetne tenni stb. és erőlködtem,hogy meggyőzzem,még mindig le tud szokni,ha igazán akar.Nem akart.
Na....Egy ideje nem is foglalkozok vele,ki mit hogyan csinál.Örülök,hogy nálunk minden oké,a többi anyuka,apuka pedig terelgesse úgy az életét,ahogy jónak látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!