Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszintén! Van itt olyan aki...

Őszintén! Van itt olyan aki nem bírta lerakni a cigarettát és napi 1-2 szálat mégis elszívott?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 12:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

Na itten mi jól le lettünk pontozva :) (első vagyok).

Egészségetekre, ha jól esett! :)

2009. júl. 9. 13:10
 12/32 anonim ***** válasza:
50%

12:34-es vagyok!

Nem tudom, hogy a kedves kérdező találta-e "nem hasznos"-nak a válaszomat és húzta le, vagy más, aki csak olvasta a válaszokat, de úgy látom csak azok lettek lehúzva, akik úgy reagáltak, hogy nem kéne dohányozni...stb.

A többi válaszoló, aki persze úgy reagált, hogy én bizony elszívtam 1-2 szálat, nem lett semmi baja a babának...stb., azok meg ugye a hasznos válaszok.

Ha ennyire okos a kedves kérdező, és úgy is tudja, hogy mit akar, akkor minek írja ki ide ezt a kérdést.

Azt üzenem akkor barátom, hogy szívjál jó sok cigit, ne csak napi 1-2 szálat, akár napi 1-2 dobozzal!!!!

Na, ez ugye most jó hasznos tanács volt???? Remélem ezek után nyugodtabb lelkiismerettel szívod azt a büdös cigarettát, mert ezen az oldalon megnyugtatott pár "nagyon okos" kismama, akik bizony cigiztek, és nem lett bajuk a babának! Mintha az születéskor derülne ki.....

NO COMMENT!!!!

Egy 37 hetes egészséges életet élő Kismama, aki vigyáz a gyermeke egészségére már a babavárás alatt is, mert van annyi esze, hogy felérje ésszel, a gondoskodás, már ebben az időszakban elkezdődik!

Üdv!

2009. júl. 9. 13:10
 13/32 anonim ***** válasza:
Én úgy jártam, hogy egyszer csak nem kivántam a cigit, rosszul voltam a szagától. Aztán kiderült, hogy terhes vagyok... Azóta sem gyújtottam rá, de egy barátnőmnek azt mondta a dokija, amikor terhes volt, hogy napi 10 szálat nyugodtan megengedhet magának. Már elmúlt 1 éves a baba és semmi baja. Hogy később mi lesz, majd kiderül.
2009. júl. 9. 13:11
 14/32 anonim ***** válasza:

13:10-nek a másik 13:10-től:

vicces, hogy mi lettünk lehúzva, akik azt tanácsolták, hogy tegye le.... :)

Remélem most olvasás közben is szívja...

2009. júl. 9. 13:13
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Ja, igen. (másik 13:10-es vagyok).

Azt azért képzeld magad elé kedves dohányos anyuka, hogy a babád odabent fuldoklik, amikor letüdőzöd a füstöt. Nézz meg egy erről szóló videot.. és gondolkozzál el!

2009. júl. 9. 13:15
 16/32 anonim ***** válasza:
55%

13:11-nek:

egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen orvos van.

szerintem csak ferdített a barátnőd.

ha mégis lenne ilyen orvos, akkor remélem már régen bevonták az orvosi engedélyét!!!!!!

2009. júl. 9. 13:17
 17/32 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen orvos tutira nincs. Talán lódoktor a drága.. de nem hiszem, mert ugye a lovak meg nem bagóznak...
2009. júl. 9. 13:18
 18/32 anonim ***** válasza:
lódoki, nagyon jó :)
2009. júl. 9. 13:21
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem ferdített, mivel én is hallottam, én is elkísértem a vizsgálatra. És egyébként az egyik budapesti kórház osztályvezető főorvosa. Én nem értek hozzá, nem vagyok orvos, sőt nem ismerem a kismama kórtörténeti előzményeit. Nem hiszem, hogy van orvos köztetek, de ha igen, akkor megmagyarázhatná, hogy miért mondta az orvos. Mert nyilván nem ok nélkül.
2009. júl. 9. 13:23
 20/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Bocsánat nem akartam senkit felbosszantani,csak feltettem a kérdést kíváncsiságból.Én nem pontoztam senkit,nem is szoktam ezzel foglalkozni,csak elolvasom a válaszokat.Nem kell egyből a kérdezőt lerohanni,hiszen nem csak Ő tud pontozni,hanem bárki.További szép napot!
2009. júl. 9. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!