Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszintén! Van itt olyan aki...

Őszintén! Van itt olyan aki nem bírta lerakni a cigarettát és napi 1-2 szálat mégis elszívott?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 12:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
81%
Terhesség alatt? Remélem nincs!
2009. júl. 9. 12:20
 2/32 anonim ***** válasza:
66%

Biztos van. Mondjuk nekem szerencsére volt akaraterőm és nem cigiztem terhesen (sajnos azóta visszaszoktam már). Az egész terhességem alatt kb. 6 slukkot szívtam.

Ismerek olyat, aki 3-4 naponta elszívott egy szálat. Nem helyeslem, de szerintem ennyivel még nem ártott. Viszont azt elítélem, aki terhesen is rendszeresen dohányzik, hiszen ha valaki ennyit nem képes megtenni a gyerekéért, az nem nőtt még fel eléggé a gyerekvállaláshoz, hiszen nyilván valóan nincs benne annyi, hogy képes legyen némi kellemetlenséget vállalni. Nem azt mondom, hogy aki nagyon erős dohányos volt, az azonnal hagyja abba a cigizést, mert tudjuk már, hogy az sem tesz jót, de fokozatosan akkor is abba kéne hagyni.

2009. júl. 9. 12:25
 3/32 anonim ***** válasza:
78%

Nekem anyukám szívott el velem napi két három szál cigit, és egészségesen születtem, igaz nem voltam nagy súlyú, 2800 gr., nem tudom hogy azért e.

Ez nagyon nagy vita téma itt a kismamák közt, én igaz nem dohányzom, és nem is tudnék terhesen, de mindenki maga tudja hogy mit csinál.

Én azt gondolom hogy nem szép dolog, és nem is egészséges(nem terhesen sem), de mivel mindenki máshogy működik, máshogy gondolkodik, ezért le sem szólok senkit egy két szál végett.

Na aki már többet szív, az más, és undorító, ha fél óránként rágyújt, mert sajnos van olyan is.

Sajnos olyan szennyezett a levegő, hogy már maga az sem egészséges......

Azért ha egy mód van rá, inkább egyáltalán ne dohányozzon a kismama.

2009. júl. 9. 12:25
 4/32 anonim ***** válasza:
67%
En ismerek olyan szemelyt,aki vegig cigizett mind a ket gyerekevel.A nagyobbik fia sulyos asztmas,a kisebbik fianak most csokkentettek a gyogyszer adagot.En akkor hagytam abba a cigit amikor megtudtam hogy terhes vagyok,veletlen baba,ha tervezett lett volna akkor hamarabb megteszem.Ettol fuggetlenul mindenkinek a maganugye es akaraterotol fugg,mert nem konnyu abbahagyni.
2009. júl. 9. 12:27
 5/32 anonim ***** válasza:
71%

szia! én szerencsére azonnal le tudtam rakni a cigit mindkét terhességemnél (10 év dohányos előélettel magam is csodálkoztam, büszke vagyok magamra).

de vizsgálatok alkalmával többször találkoztam olyan kismamával, aki vérvételre stb.-re várva kiment cigizni az udvarra. na ők nem hiszem, hogy egy-két szálat szívtak naponta...

persze tudom, Te inkább olyanok válaszát várod, akik cigiznek itt-ott, de ha megengeded, sok sikert kívánok és kitartást az önmegtartóztatáshoz. és persze egészséges kisbabát!

2009. júl. 9. 12:31
 6/32 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki dohányzott. És ami még durvább ennél is, hogy az orvos mondta neki, hogy inkább szívjon el napi 4-5 szálat, hogy ne alakuljon ki elvonási tünet a gyereknél (alapból 3 dobozzal szívott egy nap). Magam sem hittem volna, hogy egy orvos ilyet mondhat, de ott voltam én is és hallottam a saját két fülemmel.
2009. júl. 9. 12:32
 7/32 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem olyan nincs, hogy valaki nem bírja lerakni! AKARNI KELL lerakni, ennyi!
2009. júl. 9. 12:34
 8/32 anonim ***** válasza:
85%

Én terhesség első hetében sajnos cigiztem,ekkor még nem tudtam a babáról.Nem tervezett baba volt.DE miota tudom egy szálat sem!!

19éves vagyok,nekem volt annyi eszem,és akarateröm h ezt megtegyem a kicsimért!!!

és én aggodom most,h 35hetesen már harmadfokban elérett lepényem van,igy valoszinű elöbb szülök,pedig nem cigiztem!akik meg szivják végig idöre szülnek...de adja a cigiseknek h mindenek nem koraszülött,egészséges babája legyen!:)nem vagyok irirgy:)

Igy én elitélem azokat a terheseket akik cigiznek!!!

2009. júl. 9. 12:36
 9/32 anonim ***** válasza:
41%
Amióta megtudtam, hogy kisbabám lesz kb. 5 szál cigit szívtam el.Nagyon kívánom, nehéz nem rágyújtani. Pedig nem csak a kisbabám, de magam miatt sem szabadna, mivel túl vagyok egy mélyvénás trombózison. De sajnos olyan érzésem van, hogy amint vége a szoptatásnak vissza fogok szokni, napi pár szálra legalább, persze, csak akkor ha a gyere nincs ott.22 hetes
2009. júl. 9. 12:39
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Mióta babás vagyok egy szálat se tudnék elszívni, nem akarom vele a kis drágámat mérgezni, helyette inkább eszem egy barackot vagy egy kis dinnyét,

35 hetes kismama:)

2009. júl. 9. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!