Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszintén! Van itt olyan aki...

Őszintén! Van itt olyan aki nem bírta lerakni a cigarettát és napi 1-2 szálat mégis elszívott?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 12:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
A 12:32 vagyok. Még annyit, hogy megköszönném, ha az, aki lelódoktorozta az orvost és aki bevonná a működési engedélyét, az belinkelné az orvosi diplomájának a fénymásolatát. Különben jó viccként fogom fel én is a válaszukat, mert nem kompetensek az ügyben, hiszen halvány fogalmuk sincsen az orvoslásról.
2009. júl. 9. 13:29
 22/32 anonim ***** válasza:

12:32-nek:

ahogy láthatod, én nem a te válaszodra reagáltam, hanem egy későbbire:

"13:11-nek:

egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen orvos van.

szerintem csak ferdített a barátnőd.

ha mégis lenne ilyen orvos, akkor remélem már régen bevonták az orvosi engedélyét!!!!!!"

Megkérdezhetem, hogy mi azzal a gond, ha én egy ilyen orvosnak bevonnám az engedélyét?

2009. júl. 9. 13:34
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond! Én lódoktoroztam le, a véleményemet továbbra is fenntartom. A diplomámat nem tudom ide szkennelni, mert nincs szkennerem, amúgy meg nem gondolod, hogy az adataimat ide kirakom, ugye? :))

Kérdező, nem neked szólt a lepontozás, nem mondtuk, hogy Te voltál az.. azért is írtam, hogy akárki volt, egészségére váljék, és remélem egy kicsit enyhített a szorongásán, hogy lepontozhatott minket! Ha már ilyen kicsivel is tudtunk rajta segíteni, hát én boldog vagyok! :)) Na sziasztok, mennem kell, ébredezik a kislányom. (aki még életében nem érzett dohányfüstöt hálistennek)

2009. júl. 9. 13:37
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Ez olyan, mintha azért vonnád be egy orvosnak a működési engedélyét, mert mondjuk morfiumot ír fel a betegnek. Mert az ugye drog. Közben lehet, hogy még mindig jobbat tesz így a betegnek, mintha hagyná szenvedni. Ha nem vagy tisztában a miértekkel, akkor nem kéne ilyen szélsőséges megnyílvánulásokba bocsátkozni.
2009. júl. 9. 13:37
 25/32 anonim ***** válasza:

ez nem szélsőség! továbbra is tartom, hogy bevonnám az engedélyét, vagy minimum elterjeszteném kismamák között a nagyon "hasznos" tanácsát, hogy másnak ne tudjon ilyet mondani.

Azért beülnék az orvosi egyetem előadótermébe arra az előadásra, ahol azt tanítják éppen, hogy "nyugodtan tanácsolja egy kismamának, hogy inkább szívjon el napi 10 szál cigit..."

Vagy esetleg egy orvosi könyvben is benne van ez a tanács. Ha igen, akkor azt meg te linkeld már be ide!

2009. júl. 9. 13:43
 26/32 anonim ***** válasza:
23%

Hát, akkor sok orvos lódoktor.

Én is ismerek olyan nőt, aki 40 év felett szült, nagyon erős dohányos volt, a doki azt mondta, inkább ne tegye le, mert annyira erős elvonási tünetei lennének, hogy jobban jár a baba a cigifüsttel, mint ha elvetél a hölgy. Tényleg van ilyen, hidd csak el bátran.

A gyereknek egyébként nincs baja. Lehet, hogy csak egyenlőre, de jelenleg nincs.

Egy 3 gyerekes anyuka vagyok, aki minden esetben babaváráskor lerakta és szoptatás után újra felvette a cigit...

2009. júl. 9. 14:03
 27/32 anonim ***** válasza:
Rohely hogy szinte senki sem a kerdesre valaszol hanem egymast huzzak,szerintem sokan azert Gyakoriznak hogy kieljek az ismeretlenul valo mocskolodasukat.Gratulalok kedves Kismamak!!!Es olvassatok el meg egyszer a kerdest:olyanok valaszat varta a kerdezo akik NEM tettek le a cigarettat!!!
2009. júl. 9. 14:13
 28/32 anonim ***** válasza:

Itt a link te kis orvosjelölt:

[link]

2009. júl. 9. 14:20
 29/32 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél minden nap elszívtam egy szál cigit.

4020g született a kisfiam hála égnek egészségesen.Második terhességemnél ahogy megtudtam leraktam.

7 hetes km

2009. júl. 9. 14:48
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

na te másik kedves orvosjelölt (ha már ennyire kedvesen szólítottál meg, akkor gondolom téged sem fog zavarni)

szerintem olvasd el kicsit figyelmesebben még egyszer azt, amit elküldtél, ugyanis ebben pont arról van szó, hogy a depressziósoknak örömforrás a dohányzás. Ezért nehezebb eset egy DEPRESSZIÓRA HAJLAMOS KISMAMA és ők terhesség alatt valószínűleg nem tudják letenni a cigarettát.

"A depresszió gyógyítható betegség, még terhesség alatt is kezelhető. A pszichoterápiás beavatkozás a magzatra teljesen veszélytelen, és az erős dohányzásnál bizonyos esetekben még a gyógyszeres kezelésnek is kisebb a kockázata."

Vagyis: inkább legyen depressziós, mert az kezelhető még gyógyszerrel is!

tehát, amit küldtél az nem arról szól, hogy egy egészséges kismamának egy szülész-nőgyógyásznak azt kell tanácsolnia, hogy "inkább szívjon el napi 10 szál cigit..."

A cikkben nem egészséges, hanem depresszióra hajlamos kismamákról van szó, ez az egyik, a másik, hogy ez a Dr. Ormay nem szülész-nőgyógyász, hanem pszichiáter szakorvos.

Részemről a téma lezárva!

A kérdezőnek pedig a válasz: én nem dohányzom, tehát pontos válaszom nincs a kérdésedre, csak tanácsom, TEDD LE!!!

Szép napot, sziasztok!

2009. júl. 9. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!