Kinek van/volt 21-22 evesen anyai erzee?
Figyelt kérdés
Tehat arra gondolok,hogy ki szeretett volna mar ilyen idos korban gyereket,vagy eppen most terhes :)2012. jún. 21. 13:31
31/43 anonim válasza:
Én 15-16 éves korom óra vágyom az anyaságra persze akkor még nem vállaltam volna. Most 20éves vagyok. Van félretett pénzem és szeptemberre várom a kicsikémet :-) A barátom egyidős velem de engem nem zavar. Előző párom 28 éves volt de nem jött össze a baba és a kapcsolat is megromlott közben. Most egy próbálkozás után sikerült és ezt a sors kezének veszem. Engem személy szerint nem érdekel senki véleménye aki fiatalnak tart. Én tudom hogy mindig is erre vágytam és most végre teljes lesz az életem :-)
32/43 Panka08 válasza:
Szia én 33 éves múltam márciusban, most vagyok 10 hetes,s az első baba lesz. :) Még most sem érzem igazán, meg tudom felfgoni, hogy anya leszek.... :) MI nagyon pörgős életet éltünk a párommal, mentünk mindenfele, baráti társasággal, fesztiválok, koncertek etc... Volt nagy szerelem 17-23-éves korom között, aztán 24-26 megint egy 3 éves kapcsi , majd a mostani párommal 28 éves koromban ismerkedtem meg. :) 5 éve vegyunk együtt nagy az összhang, remek a kapcsolat, van saját házunk most jöhet :) Kipörögtük magunkat :)
33/43 A kérdező kommentje:
gratula a babyhez :) szep babazast nektek :)))
2012. jún. 21. 15:27
34/43 anonim válasza:
Januárban töltöttem a 21-et, a kisfiam volt a szülinapi ajándékom, szülinapom után 2 héttel érkezett.
35/43 A kérdező kommentje:
de jooo :) gratulalok :))) szep ajandek :)))
2012. jún. 21. 16:25
37/43 anonim válasza:
21 évesen szültem, akkor a barátaim mind lebeszélni akartak, azóta lassan 25 vagyok, és 4 hét múlva itt a 2 babám.
nem bántam meg semmit, boldog vagyok a nagyobb fiacskámmal, a férjemmel, nem hiányzik a bulizás sem.
van akikben hamarabb megérik ez az érzés, van akiben még a megszületett gyermek után sem. sajnos ilyet is ismerek.
ha úgy érzed készen állsz, anyagiak is kedveznek, a partner is megbízható akkor nem látom akadályát
és egyébként jobban regenerálódik a tested is, ami szintén nem elhanyagolható dolog. 1. szülés után jobban néztem ki mint előtte, a hasam is !
38/43 A kérdező kommentje:
köszönöm :) remélem majd nemsokára nálunk is klappolni fog :) biztos nagyon szép érzés hogy saját húsod-véred látod :) megy a pont ;)
2012. jún. 21. 23:47
39/43 anonim válasza:
Én 16éves korom óta szeretnék babát.Január végén derült ki,hogy lesz is,márciusban töltöttem a 21.évemet.Bár nem tervezett,nagyon örülünk neki :)
40/43 A kérdező kommentje:
es van aki segit nekd a nevelesben,peldaul az apukajaval egyutt elsz? es ha segitseged van,milyen segitseget adnak neked? mert ez az ami engem erdekel,peldaul miaz amire nem jossz ra ugy magadtol....??? Koszi ha valaszolsz :))) tudod engem most minden erdekel...mert en egyeul leszek,nem lesz senki (paromon kivul) mellettem majd... mennyire nehez egy gyerekkel az elet?
2012. jún. 22. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!