Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek van/volt 21-22 evesen...

Kinek van/volt 21-22 evesen anyai erzee?

Figyelt kérdés
Tehat arra gondolok,hogy ki szeretett volna mar ilyen idos korban gyereket,vagy eppen most terhes :)

2012. jún. 21. 13:31
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
71%

(első vagyok)

Én sem tudom magam elképzelni egy velem egyidős férfival, párom 6 évvel idősebb nálam. Igazából egyikünk sem mondja ki, hogy szeretnénk babát (időszakos állásaim vannak, előző külföldön volt, mostani itthon lesz jövő héttől) (páromnak megint állandó állása van) de lassan szinte napi téma, de pl. barátnőm is babát vár, és akkor párom szokta mondani, hogy a mi fiúnknak kislányunknak ez és ez lesz a neve :) meg ilyenek. Nem konkrétan, hogy most akkor pár hónap, év és akkor legyen, ezt nem beszéltük meg. szerintem nem akar engem még lekötni, én pedig nem mondom neki, mennyire szeretnék már kisbabát.

Amúgy én is gyógyszert szedek.

/Szofi)

2012. jún. 21. 14:03
 12/43 A kérdező kommentje:
az egyik ismerosnek 7!!! ev kellett!!! :O hat akkor en mar most elkezdem :)))) de szerintem 4 honap a realis amig a hormon kimegy...
2012. jún. 21. 14:03
 13/43 anonim ***** válasza:
71%

Mi megbeszéltünk. Én ragaszkodtam, hogy az esküvő elött nem, mert ha összejön akkor a rosszullétek kikészítenek. Így aug. 6án volt az esküvőnk, szeptembertől rajta voltunk az ügyön. Februárban teszteltem pozitívat :)

25hkm

2012. jún. 21. 14:05
 14/43 A kérdező kommentje:
Szofi te mikor hagyod a gyogyszert abba? Szerintem hagydd abba :))) es jon ha jonnie kell ;) nem???
2012. jún. 21. 14:05
 15/43 anonim ***** válasza:
71%

Gratulálok a kismaminak!!! Biztos csodás érzés. És neked is drukkolok kérdező, hogy minél hamarabb jöjjön a baba :) Sok boldogságot nektek ;)

Nekem kívánjatok 1 jó munkahelyet vagy saját vállalkozást, hogy utána kezdhessük a baba projectet.

Szofi

2012. jún. 21. 14:06
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
19 voltam, mikor a párommal összejöttünk, ő akkor 32. 22 voltam, mikor terhes lettem, 23 mikor szültem. Akkor még nem voltunk házasok, de az se váratott sokáig, 25 voltam, mikor az esküvőnk volt. Aztán 26 éves koromban jött a tesó, most 29 éves vagyok és 20 hetes kismama a harmadik babánkkal. Nem bántam meg, hogy így történt, nem gondolom, hogy akkor rossz döntést hoztam volna. :)
2012. jún. 21. 14:07
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Szia én 21 vagyok és 24 hetes kismama :) Egyáltalán nem bánom, mert mindig is fiatalon akartam kisbabát,persze megbeszéltem a párommal mert még ő is fiatal(23), de hasonló volt az elképzelés csak ő már tavaly is mondogatta, hogy milyen jó lenne :) (5éve vagyunk együtt). Nagyon élvezzük mind a ketten a babavárást és 2-3 év múlvára tervezzük a kistesót is :)
2012. jún. 21. 14:07
 18/43 anonim ***** válasza:

Ja, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy márciusban hagytam abba a gyógyszert, aug. esküvő, szeptembertől próbálkozás, és februárban teszt. Tehát ideje bőven volt a szervezetemnek kitisztulni. :)

Köszönöm, igen, ez a legjobb dolog a világon. Mióta meg mozog, egy élmény :)

25hkm

2012. jún. 21. 14:08
 19/43 A kérdező kommentje:
Gratulalok Nekteeek :)))) rendesen libaboros lettem ahogy olvastam :)))))
2012. jún. 21. 14:09
 20/43 anonim ***** válasza:
:) tegnap váltottam ki a következő 3hónapi adagot. Amíg át nem beszéltük ezt a "témát" a párommal, nem szeretnék belevágni, főleg nem egyedül, és úgy, hogy Ő nem tud róla. Amúgy sokszor gondoltam, rá hogy én most abbahagyom, ha akar jöjjön, ha nem nem, de ez nem lenne fair a párommal szembe. Szerintem. :)
2012. jún. 21. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!