Kinek van/volt 21-22 evesen anyai erzee?
(első vagyok)
Én sem tudom magam elképzelni egy velem egyidős férfival, párom 6 évvel idősebb nálam. Igazából egyikünk sem mondja ki, hogy szeretnénk babát (időszakos állásaim vannak, előző külföldön volt, mostani itthon lesz jövő héttől) (páromnak megint állandó állása van) de lassan szinte napi téma, de pl. barátnőm is babát vár, és akkor párom szokta mondani, hogy a mi fiúnknak kislányunknak ez és ez lesz a neve :) meg ilyenek. Nem konkrétan, hogy most akkor pár hónap, év és akkor legyen, ezt nem beszéltük meg. szerintem nem akar engem még lekötni, én pedig nem mondom neki, mennyire szeretnék már kisbabát.
Amúgy én is gyógyszert szedek.
/Szofi)
Mi megbeszéltünk. Én ragaszkodtam, hogy az esküvő elött nem, mert ha összejön akkor a rosszullétek kikészítenek. Így aug. 6án volt az esküvőnk, szeptembertől rajta voltunk az ügyön. Februárban teszteltem pozitívat :)
25hkm
Gratulálok a kismaminak!!! Biztos csodás érzés. És neked is drukkolok kérdező, hogy minél hamarabb jöjjön a baba :) Sok boldogságot nektek ;)
Nekem kívánjatok 1 jó munkahelyet vagy saját vállalkozást, hogy utána kezdhessük a baba projectet.
Szofi
Ja, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy márciusban hagytam abba a gyógyszert, aug. esküvő, szeptembertől próbálkozás, és februárban teszt. Tehát ideje bőven volt a szervezetemnek kitisztulni. :)
Köszönöm, igen, ez a legjobb dolog a világon. Mióta meg mozog, egy élmény :)
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!