Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek van/volt 21-22 evesen...

Kinek van/volt 21-22 evesen anyai erzee?

Figyelt kérdés
Tehat arra gondolok,hogy ki szeretett volna mar ilyen idos korban gyereket,vagy eppen most terhes :)

2012. jún. 21. 13:31
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
67%

Szia! én most töltöm a 22-t. És baromira szeretnék már egy kisbabát. Nagyon nehéz kisöpörni ezt a gondolatot a fejemből, mert még inkább az eszemre hallgatok, mint a szívemre. Kértem már tanácsot, hogy hogyan tudnám ezt elfelejteni, sokan "osztottak", hogy túl fiatal vagyok... egy baba hatalmas felelősség és nem kevés pénz, éljek, bulizzak. De én már megtettem mindent, amit szerettem volna, sokat buliztam, volt rövidebb, hosszabb kapcsolatom is, most 3 éve élek boldog párkapcsolatban.

Azt is ajánlották, hogy tanuljak óvónőnek, dajkának, és akkor majd megtudom milyen gyereket nevelni.

DE nem szeretnék tanulni, van 1 érettségim és 1 nagyon jó szakmám is. Külföldön voltam bébiszitter, élveztem, bár ilyen rossz kisasszonnyal még nem találkoztam :) voltak jobb, rosszabb napjai, mint általában mindenkinek. Párszor mikor vége lett a munkaidőmnek, (reggel kb fél 8, 8-tól este 8, 9, 10) változó, még sírtam is, annyira az idegeimre ment, mégis akkor is és most is úgy érzem, hogy nagyon szeretnék saját babát.

Húú ez picit hosszúra sikerült.

Te is így érzel kérdező?

/Szofi/

2012. jún. 21. 13:40
 2/43 anonim ***** válasza:
82%
Én 21 vagyok, és nálam nagyon változó. Van, amikor iszonyatosan erősen vágyom arra, hogy már ott tartsunk, hogy babánk legyen, máskor viszont úgy vagyok vele, hogy még inkább pár évig ne legyen, mert jobb most így. Most épp az utóbbi van. De gyakran váltakozik. Na mindegy a lényeg hogy egy darabig még így se, úgy se lesz, a körülmények nem olyanok. De anyukám pl. 21 évesen szült engem. Veled mi a helyzet?
2012. jún. 21. 13:40
 3/43 A kérdező kommentje:

Szija :)))

enis igy erzem, nekem van munkahelyem es 2 es fel eve vagyunk egyutt...arra hogy az idegeidre megy egy "idegen" kisbaba,azt nem csodalom,de ha majd nekunk lesz akkor majd nem fog,mert az a sajatunk!szerintem kap egy celt az eleted egy kisbabaval,mert egy NO miert is lenne masert a vilagon ;) hogy eletet adjon egy kisbabanak :)

2012. jún. 21. 13:43
 4/43 anonim ***** válasza:
82%

Először 21 évesen fogott el az érzés, majd 24 évesen, tehát hullámokban jött a vágy, de logikusan végiggondoltam mindig, és akkor még nem volt megfelelő az idő számomra (nem a bulizás miatt, mert soha nem voltam bulizós, de még több cél volt előttem, amit gyerkőc nélkül könnyebb volt elérni).

Végül 27 évesen szültem.

2012. jún. 21. 13:48
 5/43 A kérdező kommentje:

Szija masodik :)

nekem is vannak ugyanilyen erzeseim,egyszer nagyon szeretnek utana meg megint elkezdem a gyogyszert holott aztmondom elotte nah majd mooost abbahagyom....hmm...valoszinu ha meg mar itt lenne nem is tudnam elkepzelni a kisbaba nelkul tovabb :D a baratom mar nagyon szeretne tollem kisabat :)))

2012. jún. 21. 13:48
 6/43 anonim ***** válasza:
89%

Sziasztok!

Én 22 múltam, kevesebb van már a 23ig :) Párom 34 éves.

6éve élek párkapcsolatban, ebből 3 éve élünk együtt, tavaly augusztus óta házasok, és 25hetes kismama.

Én mindig is fiatalon szerettem volna anya lenni, talán azért is, mert szerintem ez (is) közrejátszik, hogy az Én anyukámmal nagyon jó a viszonyom. Sosem volt egy házsártos szigorú Nő, de mindig helyén volt az esze, és bizony helyre is rakott :)

Szóval nagyon örülök a jelenlegi helyzetnek, bár Én mindig azon a nézőponton voltam, hogy egy velem egykorú párral nem tudnék mit kezdeni, gyereket sem vállaltam volna, ha 22-23 éves lenne a párom. Én egyszerűen ilyen vagyok :) Akkor vártam volna még pár évet.

Sokan gondolják h fiatal vagyok. (idegenek) Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy soha nem tudni kinek hogyan alakul az élete. Ha valaki 28-30 évesen találja meg a párját, egyértelmű h a gyerekvállalás is kitolódik. De soha nem lehet tudni ki, miért, és miért pont akkor.

Mi úgy éreztük nincs mire várnunk. Dolgoztunk mind a ketten, családi ház, 2 autó. Az anyagiak (mert igenis fontos), nem szólt bele. Így belevágtunk. :)

25hkm

2012. jún. 21. 13:49
 7/43 A kérdező kommentje:
Szia Neked is :)) Gratulalok Neked! Az en parom is 34 eves :) az idegenek engem nemnagyon erdekelnek hogy mit gondolnak...kulonben meg kapuzarasi panikot sem szeretnek kapni,mert ismerem magam en olyen vagyon hogy akkor mostazonnal kisbaba...inkabb hamarabb,mint keson ;)
2012. jún. 21. 13:55
 8/43 anonim ***** válasza:

Köszönöm :)

Egyébként igazad van. Én sem szólom meg a 33-35 éves kismamákat, pedig valahol azzal sem értek egyet. De amint említettem is, nem tudni, hogy miért pont akkor. Szóval mindenki maga tudja.

2012. jún. 21. 13:57
 9/43 A kérdező kommentje:
igen :) en jovohonaptol abbahagyom a gyogyszert :) es jon ha jonni akar ;)))) jo helye lesz az biztos :)
2012. jún. 21. 14:00
 10/43 anonim ***** válasza:
71%

Szurkolok :)

Nekünk ha jól számolom, kellett 4 hónap, de összejött :)

2012. jún. 21. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!