Valaki nem akar segiteni sok a kérdésem? 6. hónapba vagyok 31 évesen
Nem baj, ha szexszeltek (hacsak az orvos máshogy nem rendelte), ha a párod is bent szeretne lenni akkor jó, ha ott van, de ha ő nem szeretné ne erőltesd,
Határozottan ellenzem az otthon szülést (ha jól tudom nem is lehet legálisan), inkább válassz olyan kórházat ahol nyitottak az alternatív módszerekre
stb nem tudom mi lehet még :)
? Nem, ha nem vagy veszélyeztetett nem tilos a szex.
Az, hogy szerintünk bent legyen-e, lényegtelen, ha szeretnéd, neked jó lenne, és ő is szeretné, akkor mindenképp, nagy segítség.
Az otthonszülés szerintem a legkevésbé sem előnyös, de ezt is te tudod.
Picit olvasgass a szülésről, mert nem sokat tudsz róla még, és ez viszont igen hátrányos.
A szex akkor bajos, ha fáj, vagy a doki eltilt, amúgy csak nyugodtan! Nekem a szülésznő kifejezetten ajánlja a 38. hét után (már mondta)! Ha benn szeretne lenni, vagy te szeretnéd beszéljétek meg, de minél hamarabb, hisz a 30-31. héttől szülésfelkészítő tanfolyamra kell járnotok! Otthon nem szülnék semmi pénzért, sok váratlan helyzetet hozhat a szülés,amit otthon lehet nem lehet megoldani!
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!