Kinek van/volt 21-22 evesen anyai erzee?
Figyelt kérdés
Tehat arra gondolok,hogy ki szeretett volna mar ilyen idos korban gyereket,vagy eppen most terhes :)2012. jún. 21. 13:31
21/43 anonim válasza:
Gratulálok a harmadikhoz :) mi is 3-an vagyunk tesók, én vagyok a legidősebb, anyunak mindig segítettem pelenkázni, fürdetni, és mindent :) imádtam a kistesók körül izegni-mozogni :) most a "kistesók" már 9.-es és a másik ma érettségizett. Hiányzik a pici baba a családból.
Szofi
22/43 anonim válasza:
szia én 7 éve vagyok a párommal együtt 23 éves vagyok és már van 2 kisfiam.és eddig úgy néz ki h. jön a 3. baba is.boldogságban ,szeretetben neveljük őket.az elsőnél 18 voltam és nem bántam meg amikor már tudtam h. gyermekünk lesz már igazi édesanyának éreztem magam.:)de mondjuk ez én vagyok ismerek olyat aki 34 és egy kutyát nem bíznék rá.változó a dolog de a békés és stabil anyagi és lelki háttér fontos!!!:)
23/43 A kérdező kommentje:
utolso gratulalok neked :)) es igazad van h egy kutyat nem biznal ra....mert nagyon sok ilyen no van...es lehet valaki fiatal es sokkal tapasztaltabb,eretteb....
2012. jún. 21. 14:17
24/43 anonim válasza:
20 éves vagyok, mindig is imádtam a gyerekeket, pár hónapja fogott el a vágy, hogy "mostazzonnalderögtönkell". Természetesen megbeszéltem a párommal (ő 23), és mondta, hogy ő is nagyon szeretne, de mivel egyetemre járok, adjak még magamnak pár hónapot, gondolkodjak rajta, hogy nem csak fellángolás-e. Eltelt pár hónap, jó alaposan mérlegeltem, de a vágy nem hagyott alább, sőt. Előző hónapban hagytam abba a gyógyszert, pénteken lesz az első teszt, nagyon izgulunk (sőt, talán ő jobban, mint én) :) Számomra ez a normális, nem 30 felettre tervezni eleve (más kérdés, ha nem jön össze, vagy későn talál párt az illető).
25/43 A kérdező kommentje:
Szia neked is :) remelem h mihamarabb osszejon es a teszted pozitiv lesz... ennek a hive vagyok en is,hogy mi lessz mas 2-3-4-5- ev mulva..... oregebb leszek.... mas semmi...
2012. jún. 21. 14:28
26/43 anonim válasza:
Húúú :) akkor megy nektek a drukk!!! Remélem + lesz.
Szofi
27/43 A kérdező kommentje:
Szofi te milyen allasban szeretnel dolgozni? csak kivancsi vagyok... nem muszaj valaszolnod ;)
2012. jún. 21. 14:29
28/43 anonim válasza:
22,5 évesen szültem a kisfiamat, a lányomat 23évesen(1héttel a 24.szülinapom előtt)
Tegnap volt 3éves a fiam:)
29/43 A kérdező kommentje:
gratulalok :) en is igy szeretnem,egy fiu egy kislany :)))) egy alom vallna valoooraaa :)))
2012. jún. 21. 14:32
30/43 anonim válasza:
2 célom van, vagy vissza külföldre még pár hónapot(ezen vagyok mióta hazajöttünk, hogy újra ki tudjunk menni, de nem sikerül) a másik, egy saját szalon, kozmetikus a végzettségem. A szalonba nem merek belevágni, pont a külföld miatt :)
Szofi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!