Szerintetek 19 évesen még korai, hogy vállalni akarom a gyerekem?
Nem, persze csak akkor (szerintem), ha a körülményeid is adottak!
33 hkm
Szerinted ezt nekünk így látatlanban honnan kéne tudnunk????
Már megint egy értelmes kérdés ...
Akarod vállalni? Tudod vállalni? Meg tudod neki adni az anyagi, érzelmi biztonságot? Le tudsz mondani egy időre a szabad életről? El tudod fogadni, hogy a döntésed véglegesen megváltoztatja az életedet?
Ha igen, akkor nem korai.
attól függ. ezt Neked kell tudnod. az életkorodból ítélve nem, nem korai, hiszen attól még lehetsz igazán érett, hogy csak 19 vagy. de dolgoztál már? van végzettséged? háttér a babának? szerető és támogató társ, család? én ezek nélkül nem merném.
24 hkm
Én gyerekpárti vagyok, már a hivatásom miatt is.(tanító)Szerintem nagyon dicséretes dolog, ha a mai világban végre azok is mernek szülni, akik nem az ún. kisebbséghez, vagy a szociálisan rászoruló, munkakerülő rétegéhez tartoznak. Szükség van minden jóakaratú magyar gyerekre. Sajnos, én magam egészségi okok miatt csak most 29 évesen jutottam oda, hogy nyárra talán megszületik az első. Mi 3-at szeretnék, bár nem vagyunk gazdagok, de higgyétek el muszáj szaporodni, hogy megvédjük , ami a miénk.
Sok sikert nektek hajráááááá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!