Hány kilót híztál terhesség alatt és mennyivel voltál kevesebb közvetlen szülés után?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 21:26
21/29 anonim válasza:
14 kilót híztam, a szülés után egyből lement 5kg. Sajnos maradt még rajtam 6 kg és a csípőm nagyon széles maradt. 2 éve szültem.
22/29 anonim válasza:
13 kg ment fel, itthon mértem magam (4 nap után) +4 kg maradt rajtam.
23/29 anonim válasza:
22kg jött fel rám.54ről indultam (középidőben falási rohamokkal tarkítva) szülés előtti utolsó mérésen 76kg voltam, de akkor már csak gurultam.Szülésnél 6 kg ment le és az első két héten még 7 aztán sokáig stagnált a súlyom 63kgnál, majd hirtelen eltűnt megint 3 kg,majd mikor már nem tudtam szoptatni nagy nehezen lement még két kiló így most 58nál stagnálok egy hónapja.9 hónapja szültem.Remélem a többi majd lemegy ha többet szaladgálunk a fiammal :)
24/29 anonim válasza:
Összesen 10kg-ot híztam, 7 kg-val voltam kevesebb szülés után. Kb. 1 hónap alatt a maradék 3 is lement, sőt az elkövetkező hónapokban még kb. 6. Ez volt az első babámnál. Most 14 hetes vagyok, kíváncsian várom, most hogy fog alakulni a dolog. :)
25/29 anonim válasza:
1. babánál +17,kiló,7 kiló ment le,a többi fogyókúrával.
2. babánál +11,5 kiló,2-3 héttel a szülés után már nem volt rajtam plusz.
3. babával 24 hetes terhes vagyok,+2 kilónál tartok.
172 centi a magasságom,és 60-65 kiló között mozog a súlyom.
26/29 anonim válasza:
Szia.
58 kg kezdo sulyom- 68 kg-mal mentem szulni.
Szules utan 64 kg voltam, egy het mulva 58kg. Nemsokra ra viszont plusz 2 kg minusz.
Marcius kozepen szultem.
27/29 Yoperhonen válasza:
14et hiztam, amibol semmi nem latszott, csak a poci, a szules pedig 10et rogton le is dobott.
28/29 anonim válasza:
52kg-ról indultam, 70-el szültem, szülés után 64 voltam, és szép fokozatosan fogytam vissza. Most 10hónapos a babám és újra 52kg vagyok. Amúgy 168cm. :-)
29/29 anonim válasza:
62kg-ról indultam, 81-el szültem (ebből 6 kg az első 6kg az utolsó hónapban jött fel). 3 nappal szülés után, mikor haza értem ráálltam a mérlegre és 65 kg voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!