Hány kilót híztál terhesség alatt és mennyivel voltál kevesebb közvetlen szülés után?
11-12 kg-ot.
közvetlen szülés után, azaz másnap, mert addig nem kelhettem fel, azonnal megméreckedtem: 6 kg-ot fogytam, de mikor hazamentem, már ugyanannyi voltam, mint mikor teherbe estem.
10 kilót híztam diabétesz melletti diétával, az kb. mind le is ment. Ugyan nem egyből mértem magam, mert el is felejtettem, de talán 2-3 héten belül álltam rá a mérlegre, a teljes 10 kiló lement. Utána szoptatás alatt még 2 kiló mínuszban voltam, tökre örültem, de amint abbamaradt a szoptatás (egy évesen) csak úgy jöttek rám a kilók, mert persze tornázni már luxus....
Most 28 hetesen kb. 4 kilónál tarthatok, sajnos nem jó a mérlegünk, és csak a védőnőnél 1,5 havonta állok rá a mérlegre, de az meg nem mérvadó, mert télen ugye farmer, bundás csizma, most meg csak nyári ruhában megyek majd.... Most nem kell diétáznom, kíváncsi vagyok hol lesz a vége, de idáig nem híztam annyit, mint a fiamnál ilyenkor voltam.
Elsővel 9 kg-t híztam és 10 maradt el a szülés után.
Most a másodikat várom, 35 hetes vagyok, eddig 2 kg-t híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!