Hány kilót híztál terhesség alatt és mennyivel voltál kevesebb közvetlen szülés után?
8 vagyok.
Én azok közé tartozom, akiknek nincs étvágya a terhesség első 3 hónapjában. Erővel ettem. Most ott tartok, hogy az étvágyammal nincs baj, viszont egy fél karé kenyér elég reggelire és vacsorára is.
Plusz, van egy 2 éves kis örökmozgóm, aki nem áll meg egy percre sem, mindig rohan valahová, azt a szót, hogy lassan, nem ismeri és nem is akar vele megismerkedni.
Végül, de nem utolsó sorban hozott anyagból is dolgozom, egy kis súlyfelesleggel indultam.
Én az elején járok és fogytam 3kg-ot. A védőnőtől kaptam is :S Amúgy nem voltak rosszul léteim,sőt gyomorégős vagyok. Szeritem ez alkat kérdése és minden terhesség más és más.Van aki 20kg-okat szed fel,majd mikor a baba megszületik rá 1 évre még karcsúbb,mint valaha.Van aki 10kg-ot hízik,de mivel olyan az alakja,a szülés után 6kg rajta marad és azt már sehogy sem fogja tudni lefogyni. A lényeg,hogy a pocaklakóval foglalkozz és ne pedig a divatos legyél gebe és karcsú,mert ha szülés után nem nézel ki úgy,mint Rubint Réka(aki mellesleg kis súlyú újszülöttnek adott életet legutóbb) akkor ne is menj az utcára.Meglehet nézni azoknak a nőknek a gyerekeit akik rendesen táplálkoztak és nem sajnáltam maguktól semmi.Lehet,hogy a 10-12kg helyett 20-25kg-ot szedtek fel,de az ő gyerekeik általában erős csontú,okos,ügyes,életrevaló gyerekek.Akik meg arra figyelnek,hogy jaj csak ne szedjek fel még 1kg-val többet és nem eszik meg azt az 1 szelet plusz vajas-savanyú uborkás zsemlét este azoknak a picikéik általában táposabbak.Majd később az anyukajelölt meg van lepődve,hogy nincs teje :) Nem mondom azt,hogy egészséges ha túl sokat hízol,de ne ez legyen a legnagyobb gond. Sétálj és pihenj nagyokat.Egyél sok gyümölcsöt-zöldséget (bár nálam ez nehézkes,mert egy kis zöldség evés után úgy érzem magam,mint egy lufi-felfúj :)Nekem ez a véleményem!!!Ha babát vársz sok egészséget!
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!