Pánikbetegség, terhesség?
Hű, ez elég rosszul hangzik! Én a helyedben szólnék a dokinak vagy szülésznőnek. ők találkoztak már ilyen kismamával sokkal, biztosan tudnak segíteni.
Nagyon enyhe valami szorongásom nekem is van, és császárnál picit én is rosszul voltam, de míg mellettem volt a párom, addig semmi bajom nem volt. Amikor kiemelték, utána már mindig csak a babát képzeltem el magam előtt és megnyugodtam. Sok erőt fog adni neked az, hogy most róla szól ám majd minden, nem rólad.
Csinálj valamit, ami eltereli a gondolataidat. Hajtogas mosd vasald a gyerek ruhákat, vagy menj el a boltba nézelődni, takaríts, pakolsz össze a bőröndöt a kórházba, valamivel foglalt le magad. Olvass gyerek nevelési könyveket, vagy valamit.
Tudom
Milyen nekem a gyerek születése után jött elő, mikor 1,5 éves volt. Halál félelmem volt, pánikoltam, felment a vérnyomásom, a pulzusom, nem
kaptam levegőt, szédültem. Nem írt rá az orvos semmit, életvitel változást javasolt, foglaljam le maga. Eljártam konditerembe, gyerek ruháit elkezdtem eladogatni a neten, legoglaltam magam, és egy idő után már eszembe sem jutott mi lenne ha meghalnék, és magára maradna itthon a gyerek.
Én is ezzel kűzdök,pedig csak a 14.hétben vagyok!:(
Most még egyenlőre a pocilakó egészsége miatt aggódom,meg amiatt,hogy bármit is csinálok azzal ártok neki.Nagyon féltem,pánikszerűen!Sajnos!Párommal próbáltam megbeszélni,de ő csak annyit mondott,hogy "ne aggódj már ennyit"!Köszike:)
Én amint szarul kezdem érezni magam -és úgy látszik ez segít valamennyit- iszok egy calcium-B6 pezsgőtablettát,majd elmegyek sétálni.Ha az nem megy meditálok.Próbálj te is arra gondolni,hogy nemsokára az életed értelme fog világra jönni és ez nem egy horror történet,hanem a világ legcsodálatosabb dolga.Az a picike jobban fel van készülve a születésre,mint ahogy te gondolnád!Apukáért jobban kéne aggódni a szülőszobában.:)A világon a nők 98%-a átéli ezt és szinte 0 a valószínüsége,hogy bármi baj lehet.Ami tuti,hogy a szülészorvosnak vagy a szülésznőnek szólnod kell,hogy pánikbeteg vagy és kérd,hogy segítsenek neked.Végül is jópénzt kifizet nekik az ember!:)Sok egészséget és rövid vajúdást kívánok neked egy egészséges életerős csodaszép babával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!