Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség, hogyan mondjam el a...

Segítség, hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes lettem 17 évesen?

Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt! 7 hónap után vesztettem el tőle a szüzességem! Mindig gumit használtunk, utána áttértünk a pharmatexre, amit annyira reklámoztak, hogy mennyire csúcsszuper! Úgy voltam vele, hogy tökéletes lesz, mert mindig féltem, hogy a gumi kiszakad! Erre ebben a hónapban nem jött meg! Csináltam egy tesztet... egyből pozitív lett! Azonnal elmentem a dokihoz! Ahol mondták, hogy 6 hetes terhes vagyok! Mutatták a kis "golyót" a pocimban, amit tökéletesnek találtam! És első látásra beleszerettem! Nagyon fura érzést ébresztett bennem az a kis pici élőlény bennem! Eldöntöttem, hogy nem vetetném el! Barátomnak elmondtam, jól fogadta a dolgokat! Ő már 23 éve és dolgozik, biztos munkahelye van! Anyuéknak nem tudom, hogy mondjam el a dolgot! Anya már azon kiakadt mikor elmondtam neki, hogy lefeküdtem vele :( Első kérdése az volt, hogy NEM FÉLTÉL? HOGY TERHES LESZEL? Mondtam, hogy nem mert védekezünk.. erre :( Már a jövőt, a sulit meg mindent elterveztem! Csak nem tudom, hogy álljak eléjük :( Segítsetek!!!
2012. máj. 9. 17:22
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
37%
És abba belegondoltak a szüleid, vagy akár te magad, hogy az abortusz következtében esetleg nem lesz még egyszer lehetőséged, hogy gyermeked legyen? Nem fogod megbocsátani sem magadnak, sem a családodnak, ha így alakul. Remélem nem jársz így.:(
2012. máj. 27. 12:08
 52/56 anonim ***** válasza:
na mi lesz veled??
2012. máj. 27. 19:18
 53/56 anonim ***** válasza:
abortuszra küldenek?? ajánlom, nézess meg velük egy abortuszról szóló videót...borzasztó...ha van szívük,azt hiszem mindjárt máshogy fognak gondolkodni...
2012. jún. 2. 12:13
 54/56 Eszter858585 ***** válasza:
Nem kenyszerithetnek abortuszra! Ha elvisznek a vedonohoz, vagy bizottsag ele, allj ki magatokert, mondd meg, hogy marpedig te nem veteted el!
2012. okt. 6. 23:08
 55/56 anonim válasza:

Szia! Nem olvastam el az eddigi válaszokat még.

17 éves műltam. Van egy nagyon komolynak ígérkező kapcsolatom.Mindig biztonságosan, felelősségteljesen szeretkeztünk.Szerencsére anyukám is tudja, hogy koromhoz képest érett vagyok és nem eszeveszett kamasz. Még is megtörtént, hogy az a bizonyos gumi felcsúszott. Nem is értjük hogy történhetett. Az első az volt, hogy leültünk szüleink elé, hogy ez történt és, hogy meg kell egészségesen beszélni és oldani. Mert fennt áll az esélye, hogy terhes lehetek. Egyébként a barátom 20 és stabil munkahelye van és nem felelőtlen ő sem. Rengeteget beszéltük róla, és mindketten odültünk és elmondtuk. Tudtuk igazából ez megeshet bárkivel bármikor, és szülők nélkül is elintézhettük volna, de mivel ők a gyámom tudniuk KELL róla. Szóval megbeszéltük velük, hogy várunk a menstruációmig és ha elmarad akkor tovább megyünk.. Igazi anya típus vagyok és bennem van az az érzés is, hogy örülnék neki, nagyon vágyom rá, DE 17 vagyok, barátommal is még előttünk az élet, hogy éljünk és még sok tervünk van, arról nem beszélve, hogy olyan helyre akarom, hogy érkezzen ami alkalmas egy családra. Úgy értem, hogy családra, hogy a párom, baba és én. A szülők meg olyanok, hogy csak akkor féltenek ha nem látnak alkalmasnak ekkora felelősséget vállalni. Vagy bizonyítsd be hogy felnőttél korodtól függetlenül, vagy pedig hallgatni kellene rájuk. Remélem a történetemmel segytettem, ha nem is csak neked, de másoknak igen. :)

2012. nov. 5. 00:37
 56/56 anonim ***** válasza:
dasdasdasdasd
2012. nov. 10. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!