Segítség, hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes lettem 17 évesen?
Szerintem a kérdező szülei már elég gyereket vállaltak már!!!Bárki akinek van gyereke szerintem tudja, hogy így tanulni és csinálni az életet piszok nehéz!!
Ha meg úgy gondolod, hogy megtartod így is, akkor szedd össze a cuccod és köszönj el a szüleidtől.Az meg úgy ismét olyan nehéz lesz, hogy csak na...
Szerintem nagyon korai neked még a baba!!!sorry...
Igen, gondolom a szüleidnek úgy hiányzik egy gyerek, mint púp a hátukra.
Tudod, kérdező, az anyaság ott kezdődik, hogy az illető nő képes nem csak megszülni, hanem ellátni, eltartani is a gyerekét, jó esetben apucival, de semmiképpen nem a nagyszülők terhére.
Ha pedig ennyire önálló és célratörő vagy, fogd a kis motyódat, próbáld ki, milyen az önálló élet. De megsúgom, pár hét múlva még gyerek nélkül is kuncsorogni fogsz anyádnak, hogy hazacuccolhass a kis szobádba. Nem kéne egy gyereket arra vállalni, hogy majd lesz valahogy.
Bocs, hogy nem adom alád a lovat, de ez az igazság.
Én épp emiatt ajánlottam, hogy várj a 12. hétig.Most tessék,a buta szüleid egy életre szóló lelkiismeret furdalást okoznak ezzel, hogy abortuszra parancsolnak.
Állj a sarkadra, te lány! 1 év múlva már nagykorú leszel, szedd össze magad, és légy határozott a d öntésedben.
Isten óvja a babát. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!