Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség, hogyan mondjam el a...

Segítség, hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes lettem 17 évesen?

Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt! 7 hónap után vesztettem el tőle a szüzességem! Mindig gumit használtunk, utána áttértünk a pharmatexre, amit annyira reklámoztak, hogy mennyire csúcsszuper! Úgy voltam vele, hogy tökéletes lesz, mert mindig féltem, hogy a gumi kiszakad! Erre ebben a hónapban nem jött meg! Csináltam egy tesztet... egyből pozitív lett! Azonnal elmentem a dokihoz! Ahol mondták, hogy 6 hetes terhes vagyok! Mutatták a kis "golyót" a pocimban, amit tökéletesnek találtam! És első látásra beleszerettem! Nagyon fura érzést ébresztett bennem az a kis pici élőlény bennem! Eldöntöttem, hogy nem vetetném el! Barátomnak elmondtam, jól fogadta a dolgokat! Ő már 23 éve és dolgozik, biztos munkahelye van! Anyuéknak nem tudom, hogy mondjam el a dolgot! Anya már azon kiakadt mikor elmondtam neki, hogy lefeküdtem vele :( Első kérdése az volt, hogy NEM FÉLTÉL? HOGY TERHES LESZEL? Mondtam, hogy nem mert védekezünk.. erre :( Már a jövőt, a sulit meg mindent elterveztem! Csak nem tudom, hogy álljak eléjük :( Segítsetek!!!
2012. máj. 9. 17:22
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
Nem fogom megvárni, a 12 hetet. Az biztos! Erőt veszek magamon és valamelyik nap elmondom! Előbb anyukámnak, és majd vele együtt meg apukámnak! Kidobni biztos nem fognak, mert én el se tudnám képzelni, hogy egy szülő bármiért kidobja a gyerekét. Anyukám mindig azt mondta, hogy csináljon bármit a gyerek, attól még az a szülőé és szereti. Abban is biztos vagyok, hogy amint feldolgozzák, mindenben támogatni fognak, mert olyan körülmények között élünk, hogy nem viselne meg anyagilag egy kisbaba! DE én ezt nem akarom elvárni tőlük, mert nem nekik szültem! Majd barátommal megoldjuk!
2012. máj. 13. 19:14
 42/56 anonim ***** válasza:
na beszéltél a szüleiddel?
2012. máj. 15. 10:56
 43/56 A kérdező kommentje:
Igen, nem vitatkoztak, kedvesek voltak, de abortuszra küldenek! :'(
2012. máj. 19. 08:16
 44/56 anonim ***** válasza:
De a Te döntésed és a barátod döntése elsősorban nem a szüleidé,ha te nem akarod elvetetni és biztos vagy a barátodban akkor ne vetesd el.
2012. máj. 19. 09:07
 45/56 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem a kérdező szülei már elég gyereket vállaltak már!!!Bárki akinek van gyereke szerintem tudja, hogy így tanulni és csinálni az életet piszok nehéz!!

Ha meg úgy gondolod, hogy megtartod így is, akkor szedd össze a cuccod és köszönj el a szüleidtől.Az meg úgy ismét olyan nehéz lesz, hogy csak na...

Szerintem nagyon korai neked még a baba!!!sorry...

2012. máj. 19. 12:22
 46/56 anonim ***** válasza:

Igen, gondolom a szüleidnek úgy hiányzik egy gyerek, mint púp a hátukra.

Tudod, kérdező, az anyaság ott kezdődik, hogy az illető nő képes nem csak megszülni, hanem ellátni, eltartani is a gyerekét, jó esetben apucival, de semmiképpen nem a nagyszülők terhére.

Ha pedig ennyire önálló és célratörő vagy, fogd a kis motyódat, próbáld ki, milyen az önálló élet. De megsúgom, pár hét múlva még gyerek nélkül is kuncsorogni fogsz anyádnak, hogy hazacuccolhass a kis szobádba. Nem kéne egy gyereket arra vállalni, hogy majd lesz valahogy.

Bocs, hogy nem adom alád a lovat, de ez az igazság.

2012. máj. 19. 12:36
 47/56 anonim ***** válasza:
beszélj a szüleiddel,pároddal együtt hátha megtudjátok beszélni.
2012. máj. 19. 12:41
 48/56 anonim ***** válasza:
25%

Én épp emiatt ajánlottam, hogy várj a 12. hétig.Most tessék,a buta szüleid egy életre szóló lelkiismeret furdalást okoznak ezzel, hogy abortuszra parancsolnak.

Állj a sarkadra, te lány! 1 év múlva már nagykorú leszel, szedd össze magad, és légy határozott a d öntésedben.

Isten óvja a babát. :(

2012. máj. 19. 15:09
 49/56 anonim ***** válasza:
17%
az utolsónak nagyon igaza van.
2012. máj. 19. 15:16
 50/56 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta kedves kérdező? Sajnálom, hogy a szüleid abortuszra küldtek, annyira aranyos és lelkes voltál, anyagilag is ezek szerint jöhetne a baba. Sajnálom, ha el kell/kellett vetetni és kitartást.
2012. máj. 27. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!