Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok?
Mindenképp együtt jelentsétek be, hogy lássák, jó a kapcsolatotok és, hogy közös jövőt terveztek.
Kérdezd meg, hogy mikor érnének rá, mert szeretnétek beszélni velük. Amennyire tudod, ez a felvezetés lehet spontán, mintha csak beszélgetni szeretnétek, nehogy túlaggódják magukat és még rosszabbra gondoljanak
Szia!
Nagy kislány vagy már, ne aggódj:) Én 25 vagyok, végzős jogász, érkezik a baba, szóval a záróvizsgáimat ketté kell szednem...:) A szüleimet csak ez érdekelte, hogy a sulit azért befejezem, ugye?:D Apukám homokozót, meg hintát tervez, szóval őt csak ez érdekli:) Amúgy nem volt gáz..bár én férjnél vagyok fél éve..de szerintem ez sokat nem számít..
Mennyi idős terhes vagy?
11+5hkm
Köszönöm a válaszokat!
Remélem nem lesz gond, hétvégén jelentjük be. Egyébként nem tudom, hogy hány hetes terhes vagyok, mert csak jövő héten tudok orvoshoz menni, eddig még csak terhességi tesztet csináltam, de csak egy menszeszem maradt ki, a mostani, úgyhogy talán még az elején járok. Azért kell idő, hogy felkészüljünk. :-)
szia,
mi 8 hónapja éltünk együtt, de nem voltunk házasok, amikor teherbe estem, párom 30, én 23 éves voltam. saját lakás, autó, két fix munkahely, tervezett baba :) a legboldogabbak voltunk a világon és minden félelem nélkül, teli szájal újságoltuk a nagy hírt otthon, mert egyedül édesanyám tudta, hogy rajta vagyunk a baby projecten :) Anyósom nem tudott megszólalni (pozitív értelemben), Apósom és a Sógornőm sírtak örömükben. Édesanyám szintén :) Apukám, akitől 5 éves koromban vált el 9 hónapig kínzott azzal, hogy felelőtlen vagyok, azt sem tudom mit vállalok, minek kellett ezt, esküvő nélkül, stb... azt hittem megszakad a szívem, hogy így érez... hiszen mi a legboldogabbak voltunk a Világon!! két lánya van, így amikor megtudtam, hogy fiút hordok a szívem alatt titokban nagyon örültem, hogy ez majd oldja a feszültséget. hát nem így lett... eltelt a 9 hónap és egy csodás Apás szülés után mégis Ő volt az első ember, akit felhívtam, hogy nagyapa lett!!!! a kisfiunk Alen már 2 éves, imádja a Tatát, apukám pedig minden mondatától, ölelésétől, puszijától elolvad, odáig van érte!!!! sajnos én nem fogom elfelejteni sosem, mennyi fájdalmat okozott nekem az akkori viselkedésével, de amikor rájuk nézek, ahogy játszanak, beszélgetnek boldog vagyok :)
bárhogy is reagálnak majd, ha kiakadnak is, ahogy megszületik egyszerűen minden mérgük, kételyük elszáll majd!! nem lesz könnyű a 9 hónap, ha nem örülnek igazán,de gondolj majd arra, hogy a legfontosabb a Ti boldogságotok, Ők pedig úgyis megbékélnek majd!!
remélem, azért nem kell ezt átélned és a meglepettség után nagyon fognak örülni!!
szorítok Nektek!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!